x

Frit udsyn

Fra molehovedet ved indsejlingen til Assens kan man opleve en 360 grader panoramaudsigt til Årø og Bågø, til Mariendal Gods, til Assens' historiske bykerne og til havnen og næsset. Området rummer en aktiv erhvervshavn, by, skibsværft, campingplads, marina, ferieboliger og en række søsportsforeninger. Molen er dog ikke tilgængelig for alle, og det vil vi lave om på. Både turister, foreninger, borgere og erhverv bidrager allerede til livet omkring havnen, og stedet har derfor potentiale, der kan forløses gennem bedre faciliteter og forbedret sammenhæng med byen.

Sammen om havnen 

Idéen er at udfolde havnens kvaliteter ved at gøre den eksisterende mole på havnen tilgængelig for alle. Herfra kan borgere og besøgende få mulighed for at betragte sceneriet lidt på afstand. Herfra kan man få oplevelsen af at være på havet - alt imens man har fast grund under fødderne. Målet er også at etablere bedre rammer for aktiviteter og liv på havneområdet og skabe en tættere forbindelse til og oplevelse af by, havn og bælt i Assens.

Udvikling gennem enkle greb

Projektet er udvalgt til realisering gennem kampagnen Stedet Tæller, fordi det viser, hvordan en ny destinations potentiale kan udvikles gennem enkle greb. Projektet kan være bærende for havnens samlede vision og skabe stor værdi for lokale beboere, foreninger og for områdets gæster.

Kampagnen Stedet Tæller

Projektfakta

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]} {[{ item.title }]}

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

Bogen "Stedet tæller"

- om proces og erfaringer med stedbunden, lokal udvikling i yderområder.

Nyheder Se alle nyheder

{[{ item.date }]}

{[{ item.title }]}

{[{ item.body }]}

Vis flere

Relaterede projekter

  • Projekt

    {[{ item.title }]}

    {[{ item.body }]}

Projekt

{[{ current.title }]}

{[{ current.body }]}

{[{ currentIndex }]} / {[{ items.length }]}