x

Copenhagen Arena ansætter direktør

Pressemeddelelse 5. december 2011

Arenaselskabet Arena CPHX A/S har ansat Claus Wiegand Larsen som direktør.

Claus Wiegand Larsen skal være direktør i projekterings- og anlægsfasen for Copenhagen Arena. Som øverste daglige leder af arenaselskabet bliver det hans ansvar, at tidsplaner og målsætninger om kvalitet og økonomi overholdes.

Claus Wiegand Larsen er 50 år og kommer fra en stilling i E. Pihl & Søn A/S, som ansvarlig for udenlandske projekter og direktør for Pihl UK Ltd. Claus Wiegand Larsen har også i Pihl-regi været vicedirektør på byggeriet af Operaen i Købehavn.

Københavns nye arena

Med arenaen bliver Københavns internationale profil styrket med aktivt byliv og internationale sports- og kulturbegivenheder – og dermed bidrager arenaen til vækst, beskæftigelse og udvikling i Danmark. 

Arena CPHX A/S har til opgave at stå for både udbuddet, projekteringen og opførelsen af Københavns nye arena, som skal ligge i Ørestad Syd. Arenaen skal være af høj international standard, og kunne rumme nationale og internationale musik-, kultur- og sportsarrangementer.

Bag arenaen står Københavns Kommune og Realdania. By & Havn indgår som samarbejdspartner i projektet og bidrager ved at stille et grundareal til rådighed for arenaen.

Selve driften af arenaen vil blive varetaget af en ekstern operatør efter et igangværende betinget udbud af operatørrollen. To bydende parter er gået videre til anden runde af udbuddet. Det er AEG Facilities og Live Nation. Begge har stor erfaring fra arenadrift i både Europa og resten af verden. Det endelige valg af operatør forventes afklaret inden årets udgang.

Arenaen forventes at være klar til brug i efteråret 2015. Læs mere om arenaen på her:

Royal Arena