x

Kom tættere på byggeriet af Royal Arena

Pressemeddelelse 26. juni 2015

Fra en ny udsigtspavillon får københavnere og andre interesserede hen over sommeren mulighed for at kigge nærmere på opførelsen af Royal Arena, der efter planen står færdig i slutningen af 2016.

For alle byggeinteresserede venter der en anderledes mulighed denne sommerferie. På byggepladsen for Royal Arena kan man fra en helt ny udsigtspavillon se det imponerende byggeri udvikle sig dag for dag. Samtidig kan man se flotte illustrationer af, hvordan Royal Arena, der bl.a. skal tiltrække internationale sports- og kulturarrangementer, kommer til at se ud. Efter planen vil Royal Arena åbne for publikum i 4. kvartal 2016.

 

Bestyrelsesformand for Arena CPHX, der er selskabet bag opførelsen af Royal Arena, Bent Frank, glæder sig over fremdriften i byggeriet:

 

”Vi glæder os enormt til at slå dørene op for offentligheden inden udgangen af 2016. Med udsigtspavillonen får vi allerede nu mulighed for at dele vores egen begejstring over projektet med københavnerne og andre, der får lyst til at lægge vejen forbi. Vi håber naturligvis, at mange børn og voksne får lyst til at lægge vejen forbi i sommerferien,” siger Bent Frank.

 

Udsigtspavillonen vil være åben for offentligheden alle ugens dage fra 12-19 i perioden fra den 27. juni til den 23. august.

  

Her finder du udsigtspavillonen

Du finder udsigtspavillonen på adressen Ørestads Boulevard. Byggepladsen har adresse på Hannemanns Allé 18, 2300 København S, hvorfra der vil være skilte til pavillonen. Metrostoppet Ørestad Station ligger fem minutters gang fra byggepladsen.