x

Skolen 24/7 – en arrangementsrække for alle, der ønsker at opgradere skolernes fysiske rammer

Pressemeddelelse 2. marts 2017

I marts, april og maj 2017 ruller Lokale og Anlægsfonden og Realdania et fagligt roadshow ud fem steder i landet for initiativrige skoler, kommuner og foreninger, der står overfor at opgradere deres skoles fysiske rammer.

Flere og flere skoler river hegnene ned og inviterer lokalområde og foreningsliv indenfor efter skoletid. I marts, april og maj 2017 ruller Lokale og Anlægsfonden og Realdania et fagligt roadshow ud fem steder i landet for initiativrige skoler, kommuner og foreninger, der står overfor at opgradere deres skoles fysiske rammer, så de tilgodeser både skolebørn og lokalbefolkning. I fokus er det gode samarbejde, den værdifulde inddragelse og det nytænkende designgreb, som tilsammen skaber de bedste rammer for en levende skole 24/7. 

Mød os

  • 16. marts kl. 14-17 Søndervangskolen, Aarhus –
    Invitation og information om hvordan du tilmelder dig 
  • 30. marts 14-17 , Skanderup-Hjarup Forbundsskole, Kolding 
  • 4. april kl. 14-17 Vanløse Skole, København 
  • 16. maj kl. 14-17 Mosedeskolen, Greve 
  • 31. maj kl. 14-17 Stolpedalsskolen, Aalborg 

Oplev på dagen

  • Hør hvad der sker, når kommuner, foreninger og erhvervsliv går sammen om at udvikle skolerne til et lokalt samlingspunkt.
  • Få råd til, hvordan den gode inddragelsesproces for elever og foreninger kan se ud. 
  • Bliv inspireret til at tænke i multifunktionelle og fleksible løsninger, når skolerne skal opgraderes.

Skolen 24/7 formidler erfaringerne fra Realdania og Lokale og Anlægsfondens mangeårige initiativer på skoleområdet, der blandt andet tæller kampagnerne Skole+ og Drøn på Skolegården. 

Samtidig med arrangementsrækken udgives en publikation Skolen 24/7 – rammer for en aktiv skole, der præsenterer innovative og inspirerende løsninger på, hvordan skolerne kan åbnes og gøres tilgængelige for alle. 15 inspirerende cases som Realdania og Lokale og Anlægsfonden har støttet viser, hvordan skolerne kan opgraderes, så de inviterer elever og lokalsamfund til at bruge skolen 24/7. 

Hent publikation

Skolen 24/7. Rammer for en aktiv skole