x

Brug for nyt liv

Villerup er en herregård, som folk gennem mange generationer har haft en relation til, og derfor ønskede man også at genopfinde arbejdspladser med dyrkning og forarbejdning af pil. Herregården kan dateres helt tilbage til 1100-tallet - derfor var der også nogle af de gamle bygninger, som trængte til fornyet liv. Betydelige dele af gårdanlægget, i særdeleshed bindingsværksladen, stod mere eller mindre som ubrugelige opbevaring. 

Fornyet liv gennem produktion

De gamle bygninger har fået et fornyet liv - ikke kun grundet restaurering, men gennem forædling af pil og produktion af grøn energi. Den restaurerede herregård danner nu rammer om produktionsområder med specialmaskiner til forarbejdning af pil, værkstedsfaciliteter, et varmt lagerområde, kantine og toiletforhold.

Derudover skal det også danne ramme om et showroom, hvor de forskellige typer af pil og pileflis, flettede facader og land-art vises frem. På sigt kan man som besøgende komme op og stå på den gamle vognports dække og kigge ud over den arbejdende produktion. 

Projektfakta

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

Video

{[{ printCounter($index) }]}

{[{ gallery.title }]}

Vis flere

Nyheder Se alle nyheder

Vis flere

Publikationer

Relaterede projekter

Projekt

{[{ current.title }]}

{[{ current.body }]}

{[{ currentIndex }]} / {[{ items.length }]}