x

Bymidtepulje – Interessetilkendegivelse

Med Bymidtepuljen kan I søge støtte til projekter, som skaber liv i bymidterne i landets små og mellemstore byer. Første skridt er at udfylde en interessetilkendegivelse.

Bymidtepuljen er for projekter, som kan skabe liv i bymidterne i landets små og mellemstore byer. I kan søge støtte til at bygge, omdanne eller istandsætte en bygning, et byrum eller en forbindelse, så den understøtter byens fællesskaber og møder mellem mennesker.  

Bymidtepuljen er både for jer, der har et fællesskab, men mangler et sted; og for jer, som har et sted og gerne vil styrke fællesskabet. Hovedsagen er, at I har en et godt projekt og et klart billede af, hvordan I – måske sammen med andre gode kræfter i lokalsamfundet – kan bidrage til en levende bymidte. 

Med Bymidtepuljen er vi på udkig efter projekter, som kan få strategisk betydning for udviklingen i bymidten. Derfor beder vi jer beskrive, hvordan jeres projekt indgår i en større sammenhæng og bidrager til byen som helhed, selvom projektet måske tager afsæt i jeres egen forening, virksomhed eller interessefællesskab.

Hvis I overvejer at søge Bymidtepuljen

Hvis I overvejer at søge støtte fra Bymidtepuljen, er første skridt at oprette en bruger her på siden, så I kan udfylde en interessetilkendegivelse. Interessetilkendegivelsen giver os mulighed for at få en fornemmelse af jeres projektidé, og hvem I er.  

Vi vender skriftligt tilbage inden for en måned  med en umiddelbar vurdering af, om jeres projekt har mulighed for at opnå støtte fra Bymidtepuljen, og om det giver mening for jer at indsende en egentlig ansøgning. 

Inden du udfylder interessetilkendegivelsen er det en god ide at læse vores folder om Bymidtepuljen. Her kan du bl.a. læse om, hvilke projekter vi støtter, hvilke forudsætninger der skal være opfyldt, og hvordan vi vurderer interessetilkendegivelserne og ansøgningerne.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Du modtager en kvitteringsmail, når du har indsendt dit skema. Vær opmærksom på, at kvitteringsmailen kan ende i din “Uønsket mail”-mappe - så tjek gerne den, hvis mailen ikke dukker op.