x

Det tegner godt, og det er godt tegnet

Kom ind bag facaden på ét af Danmarks mest markante byggerier, BLOX: Det nye hjemsted for arkitektur, design, byggeri og byudvikling i København. Byggeriet står først færdigt i begyndelsen af 2018, men allerede nu kan du som medlem af Realdania få en forsmag på det elegante byggeri, der forbinder by og havn og skaber et helt nyt byrum for københavnerlivet.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
1. januar 0001 kl. 01.00 - 01.00 (Udsolgt)
1. januar 0001 kl. 01.00 - 01.00

Adresse
Frederiksholms Kanal 30
1220 København K

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
Det tegner godt, og det er godt tegnet

Forbindelser skaber sammenhæng


Få et unikt indblik i visionen bag byggeriet BLOX og mød både de mennesker, som bygger huset, og dem som skal bo i det. BLOX skal bl.a. huse Dansk Arkitektur Center (DAC) og et nyt vækst- og innovationscenter for arkitektur, design, byggeri og byudvikling, BLOXHUB, men kommer også til at rumme restaurant og lejligheder.

BLOX forbinder by og havn – og danner rammen om et helt nyt rekreativt udendørs byrum. Bygningen bliver også centrum for en ny gang- og cykelbro, der forbinder det urbane Vester Voldgade med det gamle voldområde på Christianshavn.

Arrangementet er for medlemmer af Foreningen Realdania.

Du kan læse mere om projektet her:

BLOX.dk

Program

BLOX er stadig en byggeplads. Vi har planlagt en rute gennem byggeriet, som giver mulighed for at opleve husets indre sammenhæng og den pragtfulde udsigt. Før alle andre og mens huset tager form.

Der er ingen guide, men undervejs møder du både dem, som bygger BLOX lige nu, og dem som skal bo der, når huset står færdigt. Det er dygtige fortællere, som ser frem til at gøre BLOX levende for dig. Der vil også være plancher, som fortæller om byggeriets forhistorie og sammenhæng med resten af byen. Vi forventer, at det tager mellem 30 og 60 minutter at gå en tur gennem BLOX.

Turen slutter med en forfriskning i Fæstningens Materielgård, som er nabo til BLOX. Alle deltagere får også en goodiebag med et særtryk af en BLOX-plakat, skabt i samarbejde med de populære plakatkunstnere ViSSEVASSE.

Som medlem kan du tilmelde maks. fire personer til arrangementet i BLOX. Vi glæder os til at se dig.

Adgangsforhold

BLOX er en byggeplads. Arrangementet er derfor ikke egnet til kørestolsbrugere og dårligt gående. Klapvogne og barnevogne kan heller ikke komme rundt i huset.  

Er du ikke medlem endnu - bliv medlem af Foreningen Realdania i dag

Det er gratis at være medlem og gratis at deltage i vores arrangementer. Og så er der tilmed endnu flere medlemsfordele:

Medlemsfordele

Meld dig gratis ind i Realdania