x

Vind nu: BLOX byder indenfor

BLOX, Københavns nye “indbygger”, er ved at skyde op på hovedstadens havnefront. I foråret 2018 flytter Dansk Arkitektur Center m.fl. ind det store byggeri, der med sit navn fortæller om de store blokke, det består af. Men inden da har 25 x 2 læsere chancen for at komme på rundvisning den 4. maj 2017 sammen med projektchef Peter Fangel Poulsen fra bygherren Realdania By & Byg. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
4. maj 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Fæstningens Materialgård
Frederiksholms Kanal 30
Bygning A
1. 1220 København K

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind nu: BLOX byder indenfor

Realdanias særarrangement på BLOX

BLOX er hele Danmarks univers for arkitektur, design og nye ideer. Visionen med BLOX er, at det skal være et byggeri af exceptionel arkitektonisk kvalitet, det skal styrke kvarteret og forbindelsen mellem by og havn, det skal vise nye veje for fremtidigt kontor-, udstillings- og boligbyggeri og så skal det anvise nye udvælgelsesprocedurer og samarbejdsformer.

Læs mere om projektet

Adresse
BLOX, Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Bygning A, 1. 1220 København K

Tid
Torsdag den 4. maj 2017, kl. 14.00 - 15.30

Program
Kl. 14.00: Projektchef i Realdania By & Byg Peter Fangel Poulsen fortæller om hele det omfattende byggeri.

Kl. 14.45: Rundvisning på byggepladsen.

Kl. 15.30: Arrangementet slutter.

OBS! Sikkerhedssko og –hjelme er påkrævet sikkerhedsudstyr ved besøg på byggepladsen. Udstyret stilles til rådighed af BLOX. Byggepladsbesøget vil blive afstemt med mulighederne på dagen. Arrangementet er ikke egnet for dårligt gående eller kørestolsbrugere.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 3. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 4. april.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 3. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind