x

Stur, stur nummer: Vind et besøg på Cirkusmuseet

Arrangementet er afholdt

Dato 28. oktober 2017

Tidspunkt
kl 01.00 — kl 01.00

Adresse
Alarmpladsen 6A
2650 Hvidovre

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer

Slip din indre klovn løs, når Mit Realdania besøger Cirkusmuseet i Hvidovre den 28. oktober 2017. Vi har 15 x 4 billetter på højkant, så også dine børn eller børnebørn kan komme med. Cirkusmuseet byder på rundvisning og workshop i forskellige cirkusdiscipliner som jonglering, akrobatik og balancegang, og det har fået Realdaniastøtte pga. sine store arkitektoniske kvaliteter. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Stur, stur nummer: Vind et besøg på Cirkusmuseet

Realdanias særarrangement på Cirkusmuseet

Samlingen på Cirkusmuseet i Hvidovre er blandt Europas største. Oplevelsescenteret er et levende aktivitets- og formidlingstilbud - baseret på artisteriet og cirkuskonceptet - der giver mulighed for at opleve cirkushistorien som aktiv deltager. Museet er yderligere blevet udvidet med et oplevelsescenter i fægtehallen, som er blevet sat i stand og indrettet til formålet.

Læs mere om projektet


Adresse
Alarmpladsen 6A, 2650 Hvidovre

Mødested
Fægtesalen – bag parkeringspladsen

Tid
Lørdag den 28. oktober 2017, kl. 13.30 - 16.30

Program
Kl. 13.30: Fælles velkomst i Fægtesalen.

Kl. 13.45: Deltagerne deles i to hold. Det ene hold får workshop i Fægtesalen, mens det andet hold får guidet rundvisning på museet.

Kl. 14.45: Museet serverer kaffe, sodavand og kage.

Kl. 15.30: Holdene bytter. Det ene hold får workshop i Fægtesalen, mens det andet hold får guidet rundvisning på museet.

Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 8. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 9. oktober.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 8. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind