x

Stur, stur nummer: Vind et besøg på Cirkusmuseet

Slip din indre klovn løs, når Mit Realdania besøger Cirkusmuseet i Hvidovre den 28. oktober 2017. Vi har 15 x 4 billetter på højkant, så også dine børn eller børnebørn kan komme med. Cirkusmuseet byder på rundvisning og workshop i forskellige cirkusdiscipliner som jonglering, akrobatik og balancegang, og det har fået Realdaniastøtte pga. sine store arkitektoniske kvaliteter. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. oktober 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Alarmpladsen 6A
2650 Hvidovre

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Stur, stur nummer: Vind et besøg på Cirkusmuseet

Realdanias særarrangement på Cirkusmuseet

Samlingen på Cirkusmuseet i Hvidovre er blandt Europas største. Oplevelsescenteret er et levende aktivitets- og formidlingstilbud - baseret på artisteriet og cirkuskonceptet - der giver mulighed for at opleve cirkushistorien som aktiv deltager. Museet er yderligere blevet udvidet med et oplevelsescenter i fægtehallen, som er blevet sat i stand og indrettet til formålet.

Læs mere om projektet


Adresse
Alarmpladsen 6A, 2650 Hvidovre

Mødested
Fægtesalen – bag parkeringspladsen

Tid
Lørdag den 28. oktober 2017, kl. 13.30 - 16.30

Program
Kl. 13.30: Fælles velkomst i Fægtesalen.

Kl. 13.45: Deltagerne deles i to hold. Det ene hold får workshop i Fægtesalen, mens det andet hold får guidet rundvisning på museet.

Kl. 14.45: Museet serverer kaffe, sodavand og kage.

Kl. 15.30: Holdene bytter. Det ene hold får workshop i Fægtesalen, mens det andet hold får guidet rundvisning på museet.

Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 8. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 9. oktober.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 8. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind