x

Vind et besøg i keramikkens verden

I Middelfart ligger keramikmuseet CLAY, hvor du kan komme tæt på brændt ler i alskens former og farver. Realdania har støttet udbygningen af museet, og den 22. november 2017 tager vi 30 x 2 medlemmer med ind i den farverige og fantasifulde verden af stentøj. Vinder du ikke billetter, kan du på egen hånd f.eks. opleve udstillingen ”Elements” frem til den 7. januar 2018 og CLAY’s samling af kongeligt porcelæn. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
22. november 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Kongebrovej 42
5500 Middelfart

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind et besøg i keramikkens verden

Realdanias særarrangement på CLAY

CLAY Keramikmuseum Danmark er beliggende i Middelfart og et levende samtidsmuseum samt Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Hvert år har museet en række særudstillinger, og desuden rummer huset en omfattende samling af både dansk og international keramik af høj, kunstnerisk kvalitet. På CLAY kan du opleve både moderne, eksperimenterende værker og følge keramikkens udvikling gennem et par århundreder. Mødet mellem det moderne og det historiske afspejler sig både i udstillingerne og i museets arkitektur.

Læs mere om projektet
Adresse
Kongebrovej 42, 5500 Middelfart

Tid
Onsdag den 22. november 2017, kl. 16.00 - 19.00 

Mødested
Ved hovedindgangen

Program
Kl. 16.00: Velkomst v. Ingelise Andersson på vegne af Mit Realdania.

Kl. 16.05: Gruppen inddeles i to hold. Mens det ene hold får rundvisning i de faste samlinger af museumsdirektør Pia Wirnfeldt, får det andet hold rundvisning i Skatkammeret af samlingsinspektør Allan Andersen. Efterfølgende bytter de to hold.

Kl. 17.05: Oplæg v. museumsdirektør Pia Wirnfeldt om museets virke, renovering, transformation og bevilling fra Realdania.

Kl. 17.35: Spørgsmål samt afrunding med fortælling om Realdanias fem programområder med udgangspunkt i Den levende bygningsarv.

Kl. 17.45: Sandwich og øl/vand.

Kl. 18.15: Tid på egen hånd i udstillingen og i shoppen.

Kl. 19.00: Tak for i dag. 

NB: Husk at klæde jer på efter vejret.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 29. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 30. oktober.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 29. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind