x

Vind nu: Læg til i DOKK1 med Mit Realdania

Nu har du chancen for at komme med ind i Aarhus’ nye multimediehus og høre om tankerne bag det, når Mit Realdania tager 25 x 2 læsere med på rundvisning. Projektleder Ander Brüel fra Realdania By & Byg og arkitekt Philip Brinch Sørensen fra Schmidt Hammer Lassen guider os rundt og byder både på byens bedste og dybeste udsigt. Det sker den 14. november 2017. Efter føden til hjernen er der lidt til ganen. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
14. november 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Hack Kampmanns plads 2
8000 Aarhus

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind nu: Læg til i DOKK1 med Mit Realdania

Realdanias særarrangement i Dokk1

Dokk1 er sammen med bl.a. flere havnepladser en del af Urban Mediaspace, som er et stort kommunalt projekt på Aarhus Havn. I Dokk1 finder du medier, café, projektrum, sale, studieceller, legeplads – og meget mere. Her har du mulighed for oplevelser og aktivitet såvel som ro, indlevelse og fordybelse. Det fuldautomatiske p-anlæg med plads til 972 biler er en del af Dokk1 på Aarhus Havn og Europas største og mest avancerede fuldautomatiske p-anlæg . Anlægget er en del af Realdania By & Bygs arbejde med eksperimenterende nybyggeri.

Læs mere om projektet

Adresse
Hack Kampmanns plads 2, 8000 Aarhus

Tid
Tirsdag den 14. november 2017, kl. 15.00 - 16.30

Mødested 
Ved hovedindgangen

Program
Kl. 15:00: Velkomst ved vært fra Realdania By & Byg.

Kl. 15.05: Rundvisning i Dokk1 med arkitekt Philip Brinch Sørensen fra Schmidt Hammer Lassen.

Kl. 15.50: Rundvisning i P-huset (uden kontrolrummet) med projektleder Anders Brüel fra Realdania By og Byg.

Kl. 16.15: Kaffe og kage i kantinen.

Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 29. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 30. oktober.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 29. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind