x

Oplev et helt nyt danmarksbillede

Tag på opdagelse til ukendte steder og oversete seværdigheder i Danmark, når Realdanias medlemsunivers inviterer dig med ind i den nye bog ”Her er DK”. Her kan du opdatere og udvide dit billede af Danmark, når et par af forfatterne giver deres personlige vinkel på forskellige steder på Fyn. Det sker den 11. september 2017 på Faaborg Museum, og vi har plads til 50 x 2 deltagere. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
11. september 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Grønnegade 75
5600 Fåborg

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev et helt nyt danmarksbillede

Realdanias særarrangement på Faaborg Museum

Faaborg Museum har til huse i en enestående bygning fra 1915, der er tegnet af arkitekten Carl Petersen. Museet er hans hovedværk inden for nordisk klassicisme, og noget af det helt særlige er, at inventaret indgår som en sammentænkt del af udtrykket, fordi det er tegnet specifikt til bygningen.

Læs mere om projektet


Adresse
Faaborg Museum, Grønnegade 75, 5600 Faaborg

Tid
Mandag den 11. september 2017, kl. 16.30 - 19.00

Program
Kl. 16.30: Ingelise Andersson byder velkommen og introducerer til Realdania.

Kl. 16.40: Redaktør Anne Meisner fortæller om præmisserne for bogen og de mange opdagelser.

Kl. 17.00: Oplæsninger fra bogen af journalist Peter Borberg, "Vissenbjerg" og analytiker Touda El Oargui, "Tolderlundsvej".

Kl. 17.30: Spørgsmål og dialog med forfattere og oplæsere.

Kl. 17.40: Museumsdirektør Gertrud Hvidberg-Hansen fortæller om Faaborg Museum.

Kl. 18.00: Forfriskning, mulighed for at gå rundt på museet på egen hånd, købe bøger og tale med Gertrud og forfatterne.

Kl. 19.00: Arrangementet er slut.

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 28. august, hvorefter vinderne får direkte besked onsdag den 30. august.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 28. august. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind