x

Arkitekturchancen: Vind et besøg i KU.BE

Bevægelse, sundhed og kultur – det er sjælen i Frederiksbergs nye ”beboer” KU.BE. Huset har lagt sig til rette ved Flintholm Station, men ikke på den magelige måde, for det er delt op i forskellige aktivitetszoner til både sport, leg og kunstoplevelser. Huset er højt på social inklusion men lavt på energiforbrug, og det kan 30 x 2 medlemmer høre mere om, når vi kigger indenfor den 29. oktober 2017. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
29. oktober 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Arkitekturchancen: Vind et besøg i KU.BE

Realdanias særarrangement i KU.BE

KU.BE er navnet på et kultur- og bevægelseshus i området ved Flintholm Station på Frederiksberg. Mangfoldighed og sundhed er kodeord for kultur- og bevægelseshuset KU.BE. Ved at samle sundhed, bevægelse, kunst og kultur under samme tag, er huset beregnet til alle uanset alder og social baggrund og inspirerer til en aktiv og sund livsstil. Huset danner også rammen om eksperimenterende nutidskunst og anderledes kulturaktiviteter, som traditionelle gallerier og udstillingsrum kan have svært ved at rumme. Bæredygtighed er et centralt element i KU.BE. Der er blevet eksperimenteret med lavenergiløsninger i byggeriet, projekteringen er miljørigtig, og husets energiforbrug er begrænset mest muligt.

Læs mere om projektet

Adresse
Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Mødested
Hovedindgangen til KU.BE

Tid
Søndag den 29. oktober, kl. 14.00 - 16.30

Program
Kl. 14.00: Ingelise Andersson byder velkommen og fortæller lidt om Realdania.

Kl. 14.10: Rundvisning i udearealerne og fortælling om Flintholm v. Claus Sivager, stadsarkitekt, Frederiksberg Kommune.

Kl. 14.50: Introduktion til hallen ved leder og projektudvikler Christian Rottbøll og arkitekt og partner Martin Krogh.

Kl. 15.00: Rundvisning i hallen ved Christian og Martin.

Kl. 16.00: Kaffe og kage.

Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

NB: Husk at klæde jer på til vejret, da vi skal være ude til start.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 8. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 9. oktober.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 8. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind