x

Mød Makvärkets grønne guerilla

Vil du se, hvordan et gammelt teglværk har forvandlet sig til et kunstnerisk kollektiv og kulturhus? Så byd ind i konkurrencen om et besøg i Makvärket ved Holbæk den 26. april 2017. Makvärkets ildsjæle bruger både ukonventionelle byggematerialer og ditto ideer til at omforme stedet i bæredygtighedens navn, og det fortæller de selv om, tilsat frokost og rundvisning for de 50 x 2 deltagere. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
26. april 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Teglværksvej 30
4420 Regstrup

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Mød Makvärkets grønne guerilla

Realdanias særarrangement i Makvärket

Foreningen Makvärket har i tre år arbejdet på at puste nyt liv det 10.000 kvadratmeter store bygningskompleks. Visionen er at genetablere fabrikken som samlingspunkt for Knabstrup og omegn gennem kulturelle aktiviteter. Renovering sker med genbrug af materialer og respekt for stedets historie. Makvärket har bl.a. bygget en multisal i teglværkets bygninger, som skal give bedre fysiske rammer for foreningens kunstneriske udfoldelse. De har bygget et fællesrum i fabrikkens gamle kantine, der i dag huser køkken, biograf og spiseborde og oser af hjemmegjort kreativitet og solidt håndværk.

Læs mere om projektet

Adresse
Teglværksvej 30, 4420 Regstrup

Tid
Onsdag den 26. april 2017, kl. 12.00 - 14.30

Program
Kl. 12.00: Velkomst af Tim Jensen.

Kl. 12.10: Frokost og oplæg om omdannelsen fra teglværk af Makvärket.

Kl. 13.00: Rundvisning i Makvärket.

Kl. 14.00: Kaffe og kage samt mulighed for at stille spørgsmål.

Kl. 14.30: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 3. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 4. april.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 3. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind