x

Opdag fremtidens forstad

Byudviklingsområdet NærHeden i Hedehusene er ved at tage form, og den 27. juni 2017 kan 18 x 2 Realdania-medlemmer komme til foredrag og på rundtur der. Projektdirektør Ole Møller fortæller om bydelen, hvor der bliver fokus på en nem hverdag og et stærkt fællesskab, og 2EBolig Projektsalg, som har bygget husene i det aktuelle program ”Nybyggerne”, fortæller om deres boligbyggeri i NærHeden. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
27. juni 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Kongelysvej 2
2640 Hedehusene

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Opdag fremtidens forstad

Realdanias særarrangement i NærHeden

NærHeden præsenterer en ny måde at bygge forstad på, hvor målet er, at hverdagen skal være nem og naboskabet stærkt. Midlet er en tæt lav by med stærke fællesfaciliteter og nem adgang til storby, natur, indkøb, skole og idrætsfaciliteter. Parterne bag NærHeden ønsker samtidig at vise nye veje for, hvordan forstaden kan nytænkes med fokus på kvalitet og bæredygtighed i bred forstand - herunder særligt i forhold til social bæredygtighed.

Læs mere om projektet

Adresse
Kongelysvej 2, 2640 Hedehusene

Tid
Tirsdag den 27. juni 2017, kl. 14.00 - 15.40

Program
Kl. 14.00: Projektdirektør Ole Møller fortæller om projektet og visionen.

Kl. 14.30: 2EBolig Projektsalg fortæller om deres forestående boligbyggeri.

Kl. 15.00: Byvandring til Byhaven med forfriskning.

Kl. 15.40 Arrangementet slutter.

OBS! 2EBolig Projektsalg er dem, der har bygget husene, som er med i programmet Nybyggerne lige nu.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 7. juni, hvorefter vinderne får direkte besked torsdag den 8. juni.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 8. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind