x

Leg Georg Gearløs for en eftermiddag

Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro er et nyere, nationalt laboratorium, som gør undervisning i naturvidenskab sjovere. Her bliver børn og unge inspireret til at undre sig og være opfindsomme, så de kan vælge en naturvidenskabelig uddannelse senere i livet til gavn for fremtidens Danmark. 25 x 4 læsere kan nu vinde et besøg i huset den 15. februar 2017, så tag dine børn og børnebørn med. Tilmeldingen åbner fredag 3. februar kl. 13.

Arrangementet er afholdt

Dato
15. februar 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
P.E. Eriksens Vej 1
8850 Bjerringbro

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Leg Georg Gearløs for en eftermiddag

Realdanias særarrangement i Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er ét stort undervisningslaboratorium for naturvidenskaberne med faciliteter til kursusaktiviteter, udviklingsprojekter og undervisningsforløb. Selve huset er udformet så de fysiske rammer understøtter udviklingsarbejde, vækker undren og nysgerrighed og giver lyst til eksperimenter. Målet har været at skabe et Naturvidenskabernes Hus, hvor man kan interessere sig for alle de elementer, som er med til at skabe en bedre naturfagsundervisning

Læs mere om projektet

Adresse
Naturvidenskabernes Hus, P.E. Eriksens Vej 1, 8850 Bjerringbro

Tid
Onsdag den 15. februar 2017, kl. 13.30 - 16.00

Program

13.30: Velkomst v. Tim Jensen.

13.35: Velkomst og oplæg om huset og dets virke v. direktør Nanna Seidelin.

14.00: Familievenlige aktiviteter og rundvisning i huset samt pølsehorn, juice, kaffe/te og kage i Loungen på 3. sal.

16.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Tilmelding til vores arrangementer er først-til-mølle. Vi åbner op for tilmeldinger til februars arrangementer fredag den 3. februar 2017 kl. 13.00.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 6. februar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind