x

Vind et pangfarvet byrumsbesøg

Det er trefarvet og multikulturelt og har sin egen Røde Plads. Og man kan både spille skak og møde et palmetræ der. Superkilen har kilet sig ned midt på Nørrebro og gjort området rødere, grønnere og livligere, og det kan 30 x 2 læsere se, når Mit Realdania besøger det den 3. oktober 2017. En repræsentant fra BIG’s tegnestue og stadsarkitekt i Københavns Kommune Tina Saabye viser rundt. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
3. oktober 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Vermundsgade 43a
2100 København Ø

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind et pangfarvet byrumsbesøg

Realdanias særarrangement ved Superkilen

Med et arkitektonisk løft har det været målet at give kvarteret omkring Mimersgade på Nørrebro i København en ny og mere positiv identitet – til gavn for dem, der bor i området. Superkilen er det område, der løber som en kile på tværs gennem Mimersgadekvarteret fra Nørrebroparken til Tagensvej i København. Området er omdannet til et bredt favnende og fantasifuldt byrum, der binder kvartererne på begge sider af Superkilen sammen.

Læs mere om projektet


Adresse
Aktivitetshuset, Vermundsgade 43a, 2100 København Ø

Tid
Tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 16.30 - 18.30

Program

Kl. 16.30: Velkomst ved Ingelise Andersson på vegne af Mit Realdania.

Kl. 16.40: Gåtur på Nørrebro med stadsarkitekt Tina Saaby fra Københavns Kommune som guide. Gåturen har fokus på Superkilen, Mimersparken og områdeløft i det hele taget. BIG præsenterer Superkilen.

Kl. 18.00: Der serveres et glas vin i Nørrebrohallen, mens leder Besar Rakipi fortæller om hallen.

Kl. 18.15: Ingelise runder af og uddeler madbilletter til de medlemmer, der har lyst til at blive og spise med i folkekøkkenet i Nørrebrohallen.

Kl. 18.30: Arrangementet er slut.  

NB: Husk at klæde jer på efter vejret til gåturen på Nørrebro. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 17. september, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 19. september.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 17. september. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind