x

Kom tæt på Tøndermarsken

Få den spændende historie om Realdanias arbejde i Tøndermarsken, når vi mødes med 25 x 2 medlemmer i Kulturcentret Kiers Gaard – en fredet marskgård i Højer – den 24. oktober 2017. Her vil programchef Stine Lea Jacobi fortælle om Realdanias nye, omfattende projekt i marsken, Tønder og Højer, som skal være med til at løfte den lokale udvikling, så marsken bliver endnu mere attraktiv og synlig. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
24. oktober 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Søndergade 12
6280 Højer

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kom tæt på Tøndermarsken

Realdanias særarrangement i Tøndermarsken

Området omkring Tøndermarsken er udfordret af fraflytning, et fald i antallet af arbejdspladser og en ændret befolkningssammensætning Stedet er dog helt unik og indeholder et stort potentiale – både for beboere, erhverv og turister. Visionen er derfor at få samlet lokale, regionale og nationale kræfter om at udvikle Tøndermarsken gennem en flerstrenget indsats, så området bliver endnu mere synligt og attraktivt at besøge, arbejde og bo i.

Læs mere om projektet

Adresse
Søndergade 12, 6280 Højer

Mødested
Østershuset - Kulturcentret Kiers Gaard

Tid
Tirsdag den 24. oktober 2017, kl. 16.00 - 18.00

Program
Kl. 16.00: Velkomst og fortælling om hele Realdanias initiativ i marsken, Tønder og Højer ved programchef i Realdania Stine Lea Jacobi. Anne Marie Overgaard, museumsinspektør for Museum Sønderjylland, fortæller om ét af initiativerne; Højer Byfond, der yder økonomisk støtte til private til restaurering og istandsættelse af bevaringsværdige og fredede huse i Højer og derigennem styrker byens særegne kulturmiljø.

Kl. 17.00: Der serveres kaffe og kage. 

Kl. 18.00: Arrangementet slutter.


Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 8. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 9. oktober.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 8. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind