x

Vind nu: Oplev det nye Vadehavscenter

Tag dine børn eller børnebørn med, når Realdania den 25. marts 2017 besøger det nye Vadehavscenter med 25 x 4 store og små deltagere. Arrangementet retter sig bl.a. mod 8-15-årige børn, som kommer tæt på tidevand, måneskin og krabber i centrets nye undervisningslokaler, mens de voksne får en rundvisning af centerleder Klaus Melbye og hører om Vadehavscentrets spektakulære arkitektur. Tilmeldingen åbner torsdag 2. marts kl. 13.

Arrangementet er afholdt

Dato
25. marts 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Okholmvej 5
6760 Ribe

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind nu: Oplev det nye Vadehavscenter

Realdanias særarrangement i Vadehavscentret

Vadehavscentret i Ribe har med støtte fra Realdania gennemgået en omfattende om- og tilbygning. Centret har fået en enestående ny skulpturel fremtoning i pagt med områdets særlige natur og en udstilling i særklasse. Realdania har støttet udbygningen og moderniseringen af Vadehavscentret ud fra et ønske om at formidle det enestående ved stedet, nemlig at Vadehavet er et globalt vigtigt vådområde og Vadehavsnaturens helt særlige karakter.

Læs mere om projektet

Adresse
Okholmvej 5, 6760 Ribe

Tid
Lørdag den 25. marts 2017, kl. 10.00 - 13.00

Program

Kl. 10.00: Velkomst for alle. Børn og unge bliver hentet af naturvejledere, der følger dem hen til børnevenlige aktiviteter.

Kl. 10.10: Fælles introduktion i caféen om tilblivelsen, finansiering og ejerforhold, formål og funktion. Medlemmerne inddeles i to hold.

Kl. 10.30: Hold 1 får omvisning i Vadehavscentret med fokus på arkitekturen, husets potentialer og muligheder af daglig leder Klaus Melbye og bygningskonstruktør Lilli Lindberg. Imens er hold 2 på egen hånd i udstillingen. Efterfølgende bytter holdene.

Kl. 12.00: Fælles frokost.

Kl. 13.00: Arrangementet er slut. Mulighed for at gå rundt på egen hånd.

Konkurrencebetingelser

Tilmelding til vores arrangementer er først-til-mølle. Vi åbner op for tilmeldinger til marts' arrangementer torsdag den 2. marts 2017 kl. 13.00.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 6. marts. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind