x

Vind et besøg i nyt, kulturelt flagskib

I januar 2017 åbnede Vendsyssel Teater i Hjørring, og nu har du muligheden for at komme bag de nybyggede mure med Realdanias medlemsunivers og se Nordjyllands nye dynamo, som skal lyse den kulturelle vej op for nordjyderne. Den 28. februar 2017 besøger vi huset med 38 x 2 læsere og får historien om byggeriet, som Realdania har støttet. Tilmeldingen åbner fredag 3. februar kl. 13.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. februar 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind et besøg i nyt, kulturelt flagskib

Realdanias særarrangement i Vendsyssel Teater

Kulturlivet i Vendsyssel og regionens identitet og selvbevidsthed er blevet styrket gennem etableringen af det nye teaterhus i Hjørring bymidte. Huset er en dynamo for kulturlivet i hele Nordjylland og understøtter dermed både bosætning, uddannelse og erhverv. Samtidig er den nye teaterbygning med til at skabe fornyet aktivitet og sammenhæng i byen.

Læs mere om projektet

Adresse
Banegårdspladsen 4, 9800 Hjørring

Tid
Tirsdag den 28. februar 2017, kl. 15.00 - 18.00

Program

Kl. 15.00: Velkomst og oplæg v. projektchef Henrik Lolholdt og teaterdirektør Lars Sennels om bygningens funktion, arkitektur, organisation, finansiering samt samarbejdet med Realdania.

Kl. 16.00:  Rundvisning i tre hold med fokus på arkitektur og bygning.

Kl. 17.00: Øl/vin/vand og sandwich fra Teatercaféen samt mulighed for at stille spørgsmål.

Kl. 18.00: Arrangementet er slut.

Konkurrencebetingelser

Tilmelding til vores arrangementer er først-til-mølle. Vi åbner op for tilmeldinger til februars arrangementer fredag den 3. februar 2017 kl. 13.00.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 6. februar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind