x

Kom til workshop i cirkusdisciplin i Fægtesalen

Jonglering, akrobatik og balancegang kan afprøves på egen krop, når Realdania inviterer medlemmer, børn og børnebørn på besøg i Cirkusmuseet den 17. februar. I militæranlægget Avedørelejren fra 1913 er den bevaringsværdige smedje i dag indrettet som museum over cirkushistorien. Den gamle fægtehal er blevet et oplevelsescenter, hvor man kan prøve kræfter med forskellige cirkusaktiviteter. Vi udlodder 15 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
17. februar 2018

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Alarmpladsen 6A
2650 Hvidovre

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kom til workshop i cirkusdisciplin i Fægtesalen

Realdanias særarrangement på Cirkusmuseet

Samlingen på Cirkusmuseet i Hvidovre er blandt Europas største. Oplevelsescenteret er et levende aktivitets- og formidlingstilbud - baseret på artisteriet og cirkuskonceptet - der giver mulighed for at opleve cirkushistorien som aktiv deltager.

Læs mere om projektet

Adresse
Alarmpladsen 6A, 2650 Hvidovre

Tid
Lørdag den 17. februar, kl. 13.30-16.30

Mødested
Fægtesalen – bag parkeringspladsen 

Program
Kl. 13.30: Fælles velkomst i Fægtesalen.

Kl. 13.45: Deltagerne deles i to hold. Det ene hold får workshop i Fægtesalen, mens det andet hold får guidet rundvisning på museet.

Kl. 14.45: Museet serverer kaffe, sodavand og kage.

Kl. 15.30: Holdene bytter. Det ene hold får workshop i Fægtesalen, mens det andet hold får guidet rundvisning på museet.

Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 4. februar, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 5. februar.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 4. februar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind