x

Tre nybyggede boliger med sunde indeklima-løsninger

Tre meget særlige huse står på en grund i Tommelisekvarteret i Holstebro med udsigt over Vandkraftsøen og den bakkede natur. Sunde Boliger er et demonstrationsprojekt, som tester høj- og lavteknologiske virkemidler i 1:1 for at skabe det sundeste indeklima. Kom på rundvisning i boligerne den 27. februar og se, hvordan byggematerialer og –metoder samt teknologiske virkemidler påvirker indeklimaet. Vi udlodder 30 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
1. januar 0001 kl. 01.00 - 01.00

Adresse
Tommelise 67
7500 Holstebro

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Tre nybyggede boliger med sunde indeklima-løsninger

Realdanias særarrangement om sunde boliger

Sunde Boliger er et 1:1 demonstrationsprojekt i Holstebro, som skal danne bro mellem forskning og praksis og afsøge muligheder for et bedre indeklima. Projektet er en del af Realdanias initiativ 'Et godt indeklima'.

Læs mere om projektet

Adresse
Tommelise 67, 7500 Holstebro

Tid
Tirsdag den 27. februar 2018, kl. 11.00 - 12.30 og kl. 13.00 - 14.30 

Mødested
Foran den midterste af de tre Sunde Boliger

Program
Hold 1:
Kl. 11.00: Vi mødes foran den midterste af de tre Sunde Boliger og går sammen ind i referencehuset ”NOW-tech”, hvor projektleder og arkitekt i Realdania By & Byg Jørgen Søndermark fortæller om det indeklimalaboratorium, vi befinder os i. Hør blandt andet om byggeriets balance, brugere og budget og den forskning, byggeeksperimentet baserer sig på.

Kl. 11.30: Vi går videre ind i testhusene NO-tech og YES-tech, hvor Jørgen Søndermark fortæller om husenes indretning, byggemetoder, materialer og teknologi.

Kl. 12.00: Vi nyder en forfriskning.

Kl. 12.30: Arrangementet slutter.

Hold 2:
Kl. 13.00: Vi mødes foran den midterste af de tre Sunde Boliger og går sammen ind i referencehuset ”NOW-tech”, hvor projektleder og arkitekt i Realdania By & Byg Jørgen Søndermark fortæller om det indeklimalaboratorium, vi befinder os i. Hør blandt andet om byggeriets balance, brugere og budget og den forskning, byggeeksperimentet baserer sig på.

Kl. 13.30: Vi går videre ind i testhusene NO-tech og YES-tech, hvor Jørgen Søndermark fortæller om husenes indretning, byggemetoder, materialer og teknologi.

Kl. 14.00: Vi nyder en forfriskning.

Kl. 14.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 4. februar, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 5. februar.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 4. februar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind