x

Besøg den statelige amtmandsbolig

Amtmanden for Nørrejylland fik i 1910 en bolig med kontor i Hjørring. Huset blev tegnet af arkitekten Hack Kampmann, der med værker som Marselisborg Slot og tilbygningen til Glyptoteket har sat et markant præg på dansk skønvirkearkitektur. Kom indenfor i amtmandsboligen den 21. marts, hvor 20 x 2 medlemmer kan blive klogere på arkitekturen, amtmændene og købstaden Hjørring, som i år fylder 775. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
21. marts 2018

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Amtmandstoften 1
9800 Hjørring

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Besøg den statelige amtmandsbolig

Realdanias særarrangement i Amtmandsboligen

Amtmandsboligen i Hjørring er tegnet af den nyklassicistiske arkitekt Hack Kampmann. Bygningskomplekset er et meget fint eksempel på Kampmanns arbejde med kombinationen af proportioner og detaljer, høj funktionalitet og byggetekniske velfungerende elementer.

Læs mere om projektet

Adresse
Amtmandstoften 1, 9800 Hjørring

Tid
Onsdag den 21. marts 2018, kl. 16.30 - 18.00

Program
Kl. 16.30: Arkitekt Connie Hviid i Realdania By & Byg byder velkommen og fortæller om huset, haven og den store restaureringsindsats på en tur gennem den store ejendom. 

Kl. 17.30: Der serveres et glas mousserende vin.

Kl. 18.00: Arrangementet slutter.     

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 4. marts, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 6. marts.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 4. marts. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind