x

Vadehavets utrolige verden

Mød Vadehavets krabber i rørebassinet, følg tidevandets skiften, og byg diger i digekarret. Realdania inviterer hele familien på besøg i Vadehavscentret den 17. marts til rundvisning og udendørs naturskole for børnene. Der bliver også rig mulighed for at beundre den prisbelønnede bygning med facader af strå og det helt unikke omgivende landskab. Vi trækker lod om 25 x 4 billetter. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
17. marts 2018

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Okholm 5
Vester Vedsted
6760 Ribe

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vadehavets utrolige verden

Realdanias særarrangement i Vadehavscentret

Vadehavet blev sammen med det hollandske og tyske vadehav klassificeret som verdensarv under UNESCO i 2014 og er blandt de 200 naturområder verden over, der er udpeget. Vadehavscentrets arkitektoniske fremtoning understreger tilknytningen til naturen, og arkitekturen er desuden tænkt som en oplevelse i sig selv. For første gang er et moderne byggeri opført med strå på både facade og tag, og bygningen, der skaber læ i det åbne landskab, tegner en blød, lang profil mod  horisonten.

Læs mere om projektet

Adresse
Okholm 5, Vester Vedsted, 6760 Ribe

Tid
Lørdag den 17. marts 2018, kl. 10.00 - 13.00

Program
Kl. 10.00: Projektleder Ingelise Andersson byder velkommen og fortæller om programmet og om Realdania.

Kl. 10.05: Børn og unge bliver hentet af naturvejledere. Gruppen går med to naturvejledere udenfor, hvor de skal bage brød over bål og spille ’Rylerejsen’. Herefter fortsætter forløbet indenfor, hvor de skal lære udstillingen at kende.

Kl. 10.15: Imens får de voksne en fælles introduktion til Vadehavscenteret ved daglig leder Klaus Melbye om tilblivelsen, finansiering, ejerforhold, formål og funktion.

Kl. 10.45: Gruppen går udenfor og præsenteres for udearealerne af Klaus Melbye.

Kl. 11.30: Omvisning i udstillingen med fokus på arkitekturen med Klaus Melbye.

Kl. 12.15: Alle (både voksne og børn) mødes i caféen til rugbrødssandwich.

Kl. 13: Arrangementet slutter.

NB: Husk at klæde jer på efter vejret, da vi også skal udenfor.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 4. marts, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 6. marts.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 4. marts. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind