x

Maritimt kulturcenter med Hobro Værft som ramme

Tiden har sat sit præg på Hobro Værft, som er et af landets ældste fungerende træskibsværfter. Værftet er nu forvandlet til et maritimt kulturcenter, som understøtter det aktive byliv og åbner et spændende kulturmiljø op for offentligheden. Kom med Realdania på tur og oplev det nye kulturcenter samt det omkringliggende område, som også er blevet opgraderet. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
1. januar 0001 kl. 01.00 - 01.00

Adresse
Skibsgade 37
9500 Hobro

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Maritimt kulturcenter med Hobro Værft som ramme

Realdanias særarrangement på Maritimt Kulturcenter Mariagerfjord

Mariagerfjord har gennem tiden været livsnerven i området og er årsagen til, at der er opstået en betydelig industrihavn i Hobro. Hobro Værft er et af landets ældste fungerende træskibsværfter, hvilket kunne ses på skibsværftets bygninger, moler, bolværk og beddinger, som før ombygningen var meget slidte og i dårlig stand. For at binde by og havn bedre sammen - og samtidig åbne værftsområdet op for borgerne har Realdania støttet opførelsen af et maritimt kulturcenter. Rammen om det maritime kulturcenter er Hobro Værft, som stadig fungerer som arbejdsplads og værft.

Læs mere om projektet

Adresse
Skibsgade 37, 9500 Hobro

Tid
Mandag den 25. juni 2018 kl. 13.00 - 15.00 og kl. 16.00 - 18.00

Mødested
På parkeringspladsen uden for værftet imellem ishuset og det gule pakhus.

Program 
Hold 1:
Kl. 13.00: Projektleder Ingelise Andersson byder velkommen og fortæller om programmet.

Kl. 13.05: Rundvisning på Hobro Værft.

Kl. 14.00: Afslutning i skibstømrerhuset med mulighed for at stille spørgsmål. Desuden gives en fortælling om Realdanias arbejde, imens der serveres kaffe og kage. Efterfølgende er der mulighed for at kigge sig omkring på egen hånd.

Kl. 15.00: Arrangementet slutter.

Hold 2:
Kl. 16.00: Projektleder Ingelise Andersson byder velkommen og fortæller om programmet.

Kl. 16.05: Rundvisning på Hobro Værft.

Kl. 17.00: Afslutning i skibstømrerhuset med mulighed for at stille spørgsmål. Desuden gives en fortælling om Realdanias arbejde, imens der serveres sandwich og vand. Efterfølgende er der mulighed for at kigge sig omkring på egen hånd.

Kl. 18.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 11. juni, hvorefter vinderne får direkte besked onsdag den 13. juni.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 11. juni. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind