x

Kig bag kulissen på Hindsgavl Slot

Den 11. oktober tager vi en tur gennem de smukke ejendomme, parken og den historiske køkkenhave på Hindsgavl Slot. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
11. oktober 2018

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Hindsgavl Alle 7
5500 Middelfart

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kig bag kulissen på Hindsgavl Slot

Realdanias særarrangement på Hindsgavl Slot

De danske herregårde er en væsentlig del af det danske kulturlandskab. De er vidnesbyrd om århundreders kultur og sætter hver især et fornemt præg på landskabet. Hindsgavl Slot blev opført i 1784-85 med hovedbygning, sidefløje og avlsbygninger, og slottets historie går derfor mere end 800 år tilbage i tiden. Slottet og den tilhørende avlsgård har fået en gennemgribende modernisering, restaurering og udvidelse, så det smukke landsted i dag kan byde indenfor til romantiske mærkedage og kulinariske oplevelser – og i en bæredygtig økonomisk ramme. 

Læs mere om projektet

Adresse
Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart

Mødested
Foran hovedbygningen

Tid
Torsdag den 11. oktober 2018, kl. 16.30-18.30

Program
Kl. 16.30: Velkomst ved vært fra Realdania By & Byg på vegne af Mit Realdania. Opdeling i to hold.

Hold 1: Går med en bygningskonstruktør og projektleder fra Realdania By & Byg, som fortæller om det løbende arbejde med Hindsgavl Slots bygninger samt tagomlægningen.

Hold 2: Får rundvisning i slotsparken og køkkenhaven ved gartner fra Hindsgavl Slot.

Kl. 17.15: Hold 1 og 2 bytter.

 

Kl. 18.00: Der serveres en forfriskning.

 

Kl. 18.30: Arrangementet slutter.


Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 11. september, hvorefter vinderne får direkte besked på mail torsdag den 13. september.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 11. september. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind