x

Fra industrikvarter til moderne havneby

Byhaver, kanaler, krydstogtskibe, moderne boligbyggerier, kystsikring og en prisvindende Michelin-restaurant. Planerne for Fredericias nye kanalby er mange. Den 22. august kan du komme med på byvandring og opleve Kanalbyen, mens den gradvist forvandles fra industrikvarter til en moderne havneby, der binder Fredericias historiske bymidte sammen med havnefronten og Lillebælt. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
22. august 2018

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Sønder Voldgade 10
7000 Fredericia

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Fra industrikvarter til moderne havneby

Realdanias særarrangement i FredericiaC

Mellem Fredericias historiske bymidte og Lillebælt, bliver Kanalbyen en helt ny, klimasikker kanalbydel, der kan rumme op mod 2.800 nye arbejdspladser og omkring 1.200 boliger.

Læs mere om projektet

Adresse
Sønder Voldgade 10, 7000 Fredericia

Mødested
Kanalbyens kontor

Tid
Onsdag den 22. august 2018, kl. 16.30-18.30

Program
Kl. 16.30: Projektleder i Realdania By & Byg Louise Johnson byder velkommen på vegne af Mit Realdania.

Kl. 16.35: Projektdirektør Tim E. Andersen giver en introduktion til Kanalbyen og fortæller om processen og status på byudviklingsprojektet.

Kl. 17.00: Opdeling i to hold. Det ene hold går med projektdirektør Tim Andersen. Det andet hold går med chefkonsulent Louise Bjerre. Byvandring til Sdr. Voldgade-kvarteret, C-byen med Grow Your City og langs kanalen til Frederikshuset og Kongens Punkt.

 

Kl. 18.00: Fælles afrunding og forfriskning i C-byen.

 

Kl. 18.30: Arrangementet slutter.

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 14. august, hvorefter vinderne får direkte besked på mail torsdag den 16. august.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 14. august. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind