x

Messecenter Herning skal tiltrække flere events

Messecenter Herning har haft vokseværk og tiltrækker i dag et nyt og anderledes publikum. Den udvikling kalder på en opdatering af infrastrukturen omkring centret. Med det projekt åbner der sig helt nye muligheder for centret og Herning Kommune så som at tiltrække flere store events i fremtiden. Den 5. september kan du få chancen for en guidet rundvisning med fortællingen om centrets udvikling og fremtid. Vi udlodder 70 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
5. september 2018

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Messecenter Herning skal tiltrække flere events

Realdanias særarrangement i Messecenter Herning

Messecenter Herning og det omkringliggende område har - siden de første bygninger stod færdige i 1963 - vokset sig større og større. Den samlede udvikling har gennem tiden skabt et behov for større sammenhæng og en helhedsplan for området.

Læs mere om projektet

Adresse
Kaj Zartows Vej 7, 7400 Herning

Tid
Onsdag den 5. september 2018, kl. 16.30-19.00

Parkering
P-vest. Fra P-Vest går man til fods via en tunnel under Vardevej og over til den ny ankomstbygning på Kaj Zartows Vej. Kig efter det røde Realdania flag.

Program
Kl. 16.30: Velkomst ved projektleder Ingelise Andersson på vegne af Mit Realdania.

Kl. 16.40: Erik Hattens, Kommunaldirektør i Herning Kommune, fortæller om projektet, støtten og kommunens samarbejde med Realdania.

Kl. 16.55: Georg Sørensen, Administrerende Direktør i Messecenter Herning, fortæller om MCH, både historisk og om Vision 2025, som Realdanias støtte indgår i.

Kl. 17.30: Hele gruppen deles op i fire hold. Guidet tur til udearealerne og i ankomstbygningen.

Kl. 18.00: Forfriskning og tid til spørgsmål.

Kl. 19.00: Arrangementet slutter. 

NB: Klæd jer på efter vejret til den guidede tur i udearealerne.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 14. august, hvorefter vinderne får direkte besked på mail torsdag den 16. august.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 14. august. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind