x

Kom og oplev den forvandlede auktionshal

Den gamle fiskeauktionshal, der ligger i Odden Havneby, er blevet forvandlet til en event- og oplevelseshal, som imødekommer lokalbefolkningens ønske om at skabe liv, aktiviteter og oplevelser. Den 7. juni kan du komme og få den gamle fiskeauktionshals historie og blive klogere på, hvorfor hallen er af så stor betydning for befolkningen. Arrangementet er for 40 x 2 medlemmer og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
7. juni 2018

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Vestre Havnevej 35
4583 Sjællands Odde

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kom og oplev den forvandlede auktionshal

Realdanias særarrangement i Odden Auktionshal

I Odden Havneby er byens gamle fiskeauktionshal blevet omdannet til event-hal, hvor lokalbefolkningen bl.a. kan afholde udstillinger og koncerter.

Læs mere om projektet

Adresse
Vestre Havnevej 35, 4583 Sjællands Odde

Mødested
Auktionshallen

Tid
Onsdag den 7. juni 2018, kl. 17.00 - 19.30

Program
Kl. 17.00: Havnefoged Henrik Sørensen byder velkommen i den helt opdaterede auktionshal, som netop har fået nye møbler.

Kl. 17.05: Projektleder Anne Helmer fra Realdanias medlemsteam holder et kort oplæg om Realdania som forening samt om medlemsaktiviteterne.

Kl. 17:15: Arkitekt og direktør i Hasløv & Kjærsgaard, Charlotte Buhl, tegner og fortæller om arbejdet med at omdanne havnehallen til dens nuværende brug samt om helhedsplanen for Odden Havn, som hun har været ankermand for.

Kl. 17.35: Havneassistent Klaus Høholt Larsen fortæller om, hvad omdannelsen af auktionshallen har betydet for lokalmiljøet og aktiviteterne på Odden Havn. Repræsentanter fra det lokale turistkontor og foreningen ”Odden Sætter Sejl” supplerer og forbereder os på en rundtur på havnen.

Kl. 18.05: Vi går en tur på havnen i to hold sammen med oplægsholderne og hører mere om planerne for og brugen af havnen.

Kl. 18.45: Begge hold mødes tilbage i auktionshallen til noget let forplejning.

Kl. 19.30: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 29. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 1. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 29. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind