x

Boligen afgør din families sundhed

Hvordan påvirker boligen familiens sundhed? Det kan du høre mere om på Building Green i Aarhus, hvor vi sætter fokus på projektet Sunde Boliger Renovering.

Arrangementet er afholdt

Dato 16. juni 2022

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 15.45

Adresse
Værkmestergade 9
8000 Aarhus C

Arrangør
Realdania på Building GreenBoligen afgør din families sundhed

Realdania By & Byg har købt tre villaer fra hhv. 1937, 1953 og 1962, som skal indeklimarenoveres.

De største trusler mod vores sundhed i boligen kan ikke ses, lugtes eller smages. I projektet Sunde Boliger Renovering har MOE og Realdania By & Byg forbedret sundheden i tre typiske familieboliger.

Alle løsninger hviler på et solidt fundament af grundige målinger, tests og observationer.

Læs mere om projektet Sunde Boliger Renovering

Vær med til Building Green i Aarhus d. 16. juni, hvor Realdania og MOE tager en samtale om boligens indflydelse på familiens sundhed.

Her kan du møde Jørgen Søndermark, arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg, og Steffen E. Maagaard, koncernkompetencechef, Energidesign & Indeklima, i MOE. I indlægget vises praktiske løsninger, der sikrer boligerne mod radon-, skimmel-, dagslys-, partikel- og CO2 -problematikker, som ellers ville true beboernes sundhed på sigt – og uddrag af den evidens, der ligger bag.

Arrangementet er gratis og finder sted på Building Green Aarhus i Centralværkstedet den 16. juni kl. 15.00 på Main Stage. 

Alle er velkomne.

Om Building Green Aarhus
Konferencen Building Green Aarhus løber af stablen over to dage, den 15.-16. juni 2022, og sætter fokus på bæredygtige valg i byggebranchen, herunder transformation, materialer og bynatur.

Se det fulde program for Building Green Aarhus
Tilmeld dig til konferencen - det er gratis