x

Brød, bælgfrugter og fremtidens smag

Kom med, når Claus Meyer sætter fokus på korn, bælgfrugter, fællesskab og fermentering

Mad

Dato
6. september 2025

Tidspunkt
kl. 12.00 — kl. 13.15

Adresse
Stevns Klint Experience
Boesdalvej 14
4673 Rødvig Stevns

Brød, bælgfrugter og fremtidens smag

Kom med, når Claus Meyer inviterer til en masterclass fuld af duft, smag og begejstring for det gode brød og lærke bælgfrugter. Med sin karakteristiske indlevelse tager han os med ind i surdejsbrødets verden – fra det levende bagværk til de dybere kvaliteter, der gør et brød mere end bare en fødevare. Glæd dig til en inspirerende introduktion til surdejen, der næsten med garanti får dig til at finde melposen frem og trække ærmerne op, så snart du er hjemme igen.
 
Men det stopper ikke ved brødet. Claus åbner også for de større spørgsmål: Hvad skal vi egentlig spise i fremtiden? Med bælgfrugternes potentiale som omdrejningspunkt stiller han skarpt på planterigets mange muligheder for at bidrage til en velsmagende hverdag, alt imens vi styrker både vores egen og planetens sundhed. Det bliver en sanselige og lærerige samtale, når vi sammen udforsker, smager og tænker over fremtidens mad – i godt selskab. Arrangementet er for alle: brødelskere, fermenteringsnørder og dem, der er nysgerrige på, hvad vi skal leve af i morgen. Der vil blive serveret smagsprøver af Claus’ bælgfrugtsuppe med et godt stykke brød til.
 
Medbring: 1-liter målebæger, ske, sylte-/patentglas eller condibøtte.

Stevns Klint Experience

Workshoppen finder sted hos Stevns Klint Experience, der er en oplevelse i sig selv. Her kan du studere de geologiske lag, der har gjort Stevns Klint til UNESCO Verdensarv, og se den imponerende pyramideformede tørrelade, der står centralt i det gamle Boesdal Kalkbrud. I disse smukke rammer kan du være med, når Claus Meyer gæster Festival for Fællesskab.