x

QUIZ: Vandet kommer

QUIZZEN ER LUKKET. Mange danskere påvirkes allerede af stigende havvand og stormfloder – og udfordringerne bliver ikke mindre i fremtiden. I Realdania arbejder vi for at udvikle svar på, hvordan byerne kan forberede sig bedst muligt på at vandet kommer. Test din viden om vores indsatser senest 27. februar og vind spændende bøger.

Om vores fokusområde 

Havvandet stiger. Klimaforandringer betyder, at vi i fremtiden oftere vil opleve højere vandstande med store skader til følge. Det vil sætte sit præg på byerne i fremtidens Danmark. Derfor har vi iværksat en indsats i fire spor, som skal finde nye svar på, hvordan byerne kan ruse sig til mødet med havvandet.

Mere om fokusområdet: Byerne og det stigende havvand

Sådan deltager du i konkurrencen

Deltag i quizzen senest søndag den 27. februar 2022. Så er du med i lodtrækningen om spændende bøger. Læs mere om præmierne længere nede på denne side.

Læs mere om præmierne

Vi udlodder i alt 60 præmier. I slutningen af quizzen skal du vælge hvilken præmie, du ønsker, hvis du udtrækkes som vinder.

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 27. februar 2022. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 28. februar, hvorefter vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.