x

QUIZ: Test din viden om Underværker

Test din viden om, hvordan vi arbejder for at understøtte ildsjælene i det byggede miljø - så kan du vinde spændende præmier.

Om vores kampagne: Underværker

Siden 2011 har vi målrettet støttet projekter i det byggede miljø, som er drevet af frivillige ildsjæle. Kampagnen hedder Underværker, og ildsjælenes indsats skaber resultater i både byen og på landet. Ildsjælene får øje på nye muligheder og blinde pletter i lokalsamfundet – og de gør noget ved sagen! Quiz med om Underværker og vær med i lodtrækningen om spændende præmier.

Mere om Underværker

Sådan deltager du i konkurrencen

Deltag i quizzen senest søndag den 22. maj 2022. Så er du med i lodtrækningen om bøgerne "Sommerlandets Arkitektur" og "Et forsvar for storbyen".

Læs mere om præmierne

 Vi udlodder i alt 30 præmier. I slutningen af quizzen skal du vælge hvilken præmie, du ønsker, hvis du udtrækkes som vinder.

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 22. maj 2022. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 23. maj, hvorefter vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.