x

Spinderihallerne i Vejle - 25 pct. rabat på kaffe og the

Detaljer

Rabat
Realdanias medlemmer får 25 pct. rabat på kaffe og the i Spinderihallernes Café.

Adresse
Spinderigade 11, 7100 Vejle

Få rabatten Se alle rabatter

Besøg Spinderihallerne i Vejle, se det smukt renoverede industribyggeri og nyd en kop kaffe eller the i Spinderihallernes Café.

Medlemsfordele

Realdanias medlemmer får 25 pct. rabat på køb af kaffe og the i Spinderihallernes Café.

Beskrivelse

I 2010 genåbnede Vejles over 100 år gamle bomuldsspinderi Spinderihallerne. Ombygningen og revitaliseringen af Spinderihallerne er sket med afsæt i bygningernes historie, og er et af de mest velbevarede eksempler på Vejles industrielle kulturarv. Spinderihallerne er i dag et af Danmarks største udviklings- og innovationsmiljøer, hvor kreative mikro-virksomheder, etablerede virksomheder, viden- og kulturinstitutioner og det offentlige mødes for at skabe vækst og forretningsudvikling gennem netværk og samarbejde.

Ombygningen af Spinderihallerne er realiseret af Vejle Kommune i samarbejde med Realdania og Indenrigs- og Socialministeriet.

Læs mere om projektet

Fakta

Spinderihallerne i Vejle, Spinderigade 11, 7100 Vejle.

Spinderihallernes Café har åben alle hverdage: Mandag kl. 8.00-15.00 og tirsdag-fredag 8.00-16.00. Caféen er altid lukket i weekender, ferier og helligdage. Læs mere på spinderihallerne.dk/cafe/

[{"Headline":"Spinderihallerne i Vejle - 25 pct. rabat på kaffe og the","Link":"/vaer-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/spinderihallerne","Type":"Medlemsfordel","ThumbUrl":"/-/media/realdaniadk/vær-med/rabataftaler/spinderihallerne---endelig.jpg?mw=480","HtmlContent":"<a href=\"/vaer-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/spinderihallerne\"><div class=\"infoWindow\"><div class=\"map-title\">Medlemsfordel</div><div class=\"map-heading\">Spinderihallerne i Vejle - 25 pct. rabat på kaffe og the</div><div class=\"map-link\"><span class=\"rd-icon-angle-right\"></span></div></div></a>","HasCoordinates":true,"Lat":55.713767999999988,"Lng":9.5302530000000161}]