x

Mit Realdania - få mere ud af dit medlemskab

Som medlem af Realdania har du adgang til ny viden og spændende oplevelser gennem vores nyhedsbrev Medlemsnyt, foreningsdemokratiet, magasinet Bolius og medlemsrabatter. Find hjælp herunder, hvis du f.eks. mangler dit medlemsnummer, vil meldes til nyhedsbrevet eller vil ændre din mailadresse.

Vil du modtage Medlemsnyt eller magasinet Bolius?

Hver tredje uge får du som medlem tilsendt vores nyhedsbrev "Medlemsnyt" som e-mail med gode medlemstilbud om arrangementer, bøger og spændende viden om vores projekter og aktiviteter. Og så får du magasinet Bolius leveret direkte i din postkasse otte gange om året.

Hvis du allerede er medlem af Realdania, men ikke modtager nyhedsbrevet "Medlemsnyt" eller magasinet Bolius, kan du blive abonnent ved at kontakte os på medlemsnyt@realdania.dk.

Vil du ændre din mailadresse eller afmelde nyhedsbrevet?

Hvis du ønsker at ændre din mailadresse eller afmelde dit abonnement på nyhedsbrevet, kan du gøre det her:

Opdatér dine oplysninger

Dit medlemsnummer?

Som medlem af Realdania har du et otte-cifret medlemsnummer, som du skal bruge, når du tilmelder dig arrangementer, konkurrencer og henter rabatter.

Dit medlemsnummer står altid i bunden af nyhedsbrevet "Medlemsnyt".

Du kan også få oplyst dit medlemsnummer ved at indtaste dit navn, postnummer og fødselsdato herunder:

Rabat til medlemmer

Få rabat på et udvalg af banebrydende byggerier, historiske herregårde, særprægede bygningsværker og museer, som vi har støttet.

Hent rabatkuponer