x

Morgenmøde: Rammerne for fremtidens hverdags- og arbejdsliv

Video

Dato
april 2024

Længde
1 t 5 min 2 sek

Efter corona-pandemien ser forskere for alvor et opbrud med den såkaldte 8-8-8-model, hvor vores hverdagsliv er opdelt i 8 timers arbejde, 8 timers fritid og 8 timers hvile. Men hvad betyder indtoget af det hybride arbejdsliv for den måde, vi indretter vores hjem og arbejdsplads på? Og er den hybride arbejdsplads for alle?

Det bad vi både forskere og praktikere om svare på til dette morgenmøde.  I panelet var:

  • Mette Mechlenborg, Seniorforsker, BUILD ved Aalborg Universitet: Om hvordan vores arbejds- og fritidsliv er under forandring, og hvad det betyder for hjemmets fysiske rammer.

  • Christine Ipsen, Professor i Technology Implementation, DTU: Om fremtidens arbejdsliv og arbejdsplads i en digitaliseret og individualiseret hverdag.

  • Susanne Eiler, Stifter, Stationen.co: Om at gøre en tom bygning til en dynamisk ramme om moderne arbejdsliv og fællesskaber i provinsen.

  • Signe Birkving Bertelsen, Partner og Co-CEO, BRIQ: Om hvor udviklingen peger hen i design af rum, der bringer folk sammen omkring hverdagsliv, arbejde og fællesskaber - fra spatial design til byliv.

  • Toke Falk Sabroe, moderator

Morgenmødet den 18. april var det fjerde i en serie under vores indsats RESPOND – rammerne for den nye hverdag, der undersøger, hvordan pandemien kan ændre måden vi bruger vores bygninger og byggede miljø.