x

Søg støtte til nye mødesteder, der binder byen sammen

Nyhed 3. september 2018

14. september er deadline for ansøgninger til Fælles Rum. Her kan kommuner, boligorganisationer, beboere og samarbejdspartnere søge om støtte til at udvikle mødesteder der bidrager til sammenhængskraft og social balance i byerne.

Lokale og Anlægsfonden og Realdania er gået sammen om Fælles Rum – en ny pulje for større sammenhængskraft og social balance i byerne. Vi er på udkig efter projekter, der åbner udsatte boligområder – eller dem, som er i risiko for at blive det – op i forhold til den omkringliggende by, og som skaber nye mødesteder og plads til fritidsliv og aktiviteter for hele byen.

Efter deadline 14. september udvælges op til 15 projekter til at modtage udviklingsstøtte på op til 300.000 kr. efter et princip om 50 % medfinansiering. I 2019 har projekterne mulighed for at søge om realiseringsstøtte på ca. 5-7 mio. kr. I alt er der afsat 35 mio. kr. til puljen.

Læs mere om Fælles rum:

   Realdania.dk: Fælles Rum