x

Myter er der masser af inden for byggeriet, men hvad er fakta? Kom torsdag 14. april 2016 kl. 15.00-17.30 og hør:

Realdanias fokus
Lennie Clausen, programchef i Realdania fortæller om vores fokus på at styrke byggeriets innovationsevne, så byggesektoren bidrager til en fremadrettet, helhedsorienteret og bæredygtig udvikling.

QUIZ – gæt med og få svar
Hvad ved vi om innovationen i byggeriet – og hvad tror du? Mikkel Thomassen, partner i Smith Innovation er quizmaster, når vi får af- eller bekræftet myter og dykker ned i fakta om byggeriets innovationsaktivitet. Du kan deltage aktivt i debatten og bidrage med egne erfaringer og synspunkter.

HUB ud i det – hvordan kommer vi videre?
Hvordan kan den kommende innovations- og væksthub BLOXHUB være med til at sætte action bag de behov, som vores viden om byggeriets innovationsaktivitet kalder til handling på? Torben Klitgaard, hub director i BLOXHUB fortæller om visionerne for hub’en og de aktiviteter og tematikker, der bliver omdrejningspunkt for dens virke.  

Praktisk
Arrangementet afholdes i Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig ved at sende en mail til Karen Liberoth på kli@realdania.dk med navn og evt. organisation.

Download invitationen

Vi glæder os til at se dig

Med venlig hilsen

Programchef Lennie Clausen og hub director Torben Kligaard