x

Innovation i byggeriet - myter og fakta

Pressemeddelelse 4. april 2016

Realdanias program Innovation i byggeriet og innovations- og væksthub’en BLOXHUB inviterer til gå-hjem-møde for at kvalificere debatten og rykke ved myter om byggeriets innovationsaktivitet.

Myter er der masser af inden for byggeriet, men hvad er fakta? Kom torsdag 14. april 2016 kl. 15.00-17.30 og hør:

Realdanias fokus
Lennie Clausen, programchef i Realdania fortæller om vores fokus på at styrke byggeriets innovationsevne, så byggesektoren bidrager til en fremadrettet, helhedsorienteret og bæredygtig udvikling.

QUIZ – gæt med og få svar
Hvad ved vi om innovationen i byggeriet – og hvad tror du? Mikkel Thomassen, partner i Smith Innovation er quizmaster, når vi får af- eller bekræftet myter og dykker ned i fakta om byggeriets innovationsaktivitet. Du kan deltage aktivt i debatten og bidrage med egne erfaringer og synspunkter.

HUB ud i det – hvordan kommer vi videre?
Hvordan kan den kommende innovations- og væksthub BLOXHUB være med til at sætte action bag de behov, som vores viden om byggeriets innovationsaktivitet kalder til handling på? Torben Klitgaard, hub director i BLOXHUB fortæller om visionerne for hub’en og de aktiviteter og tematikker, der bliver omdrejningspunkt for dens virke.  

Praktisk
Arrangementet afholdes i Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig ved at sende en mail til Karen Liberoth på kli@realdania.dk med navn og evt. organisation.

Download invitationen

Vi glæder os til at se dig

Med venlig hilsen

Programchef Lennie Clausen og hub director Torben Klitgaard