x

Kom til lancering på BLOXHUBs nye rådgivningstilbud til virksomheder

Pressemeddelelse 7. oktober 2016

MATCH! er BLOXHUBs nye rådgivningstilbud til virksomheder inden for byggeri, arkitektur, design og digitalisering, der vil videre med at udvikle og kommercialisere løsninger til det danske og internationale marked. Kom med til lancering den 13. oktober.

Innovations- og væksthubben BLOXHUB er nu klar med det nye rådgivningstiltag MATCH!, der skal være med til at understøtte virksomheder, der beskæftiger sig med bæredygtig urbanisering – også i global sammenhæng.

MATCH! lanceres den 13. oktober til et åbent arrangement for alle interesserede. Det nye initiativ skal hjælpe innovative og vækstorienterede virksomheder med at skabe netværk og finde nye samarbejdspartnere, nye forretningsområder og nye finansieringskilder, der kan bidrage til udbredelse af deres forretningsidéer og produkter inden for bæredygtig urbanisering.

Hub director Torben Klitgaard siger: ”Ved at tilbyde konkret rådgivning til innovative virksomheder og vidensmiljøer med internationale ambitioner, hjælper vi ikke kun den enkelte virksomhed, men også hele Danmark med at realisere et uforløst udviklings- og vækstpotentiale. Derfor vil jeg også gerne invitere alle interesserede virksomheder og andre aktører til at komme til lanceringen og blive klogere på aktiviteterne i MATCH!, så vi sammen kan sætte skub i hjulene for at få flere og nye danske løsninger og produkter længere ud i verden”.

Matchmaking mellem virksomheder, kompetencer og ressourcer

Foreningen BLOXHUB har allerede 72 medlemmer fra både helt små til meget store virksomheder. De store tæller blandt andet COWI og Rambøll. Det er nogle af disse virksomheder, man kan blive matchet med.  
Er man eksempelvis en mindre virksomhed, der er ved at producere en ny slags solcelle teglsten, men har brug for sparring for at opskalere produktet, kan man ringe til MATCH!. Her sidder rådgivere klar til at matche virksomheden med andre innovative virksomheder, der besidder komplimenterende kompetencer og ressourcer. 
Alle rådgivningsforløb tilrettelægges med udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov, og det er derfor muligt at deltage i MATCH! på forskellige niveauer. Mens nogle aktiviteter er gratis og åbne for alle, er andre målrettet medlemmer af BLOXHUB. 
 

Vil du vide mere:

  • MATCH! lanceres den 13. oktober kl. 14:30-17:00 ved et åbent arrangement for alle interesserede i BLOXHUB, Fæstningens Materialgård, Frederiksholm Kanal 30, 1220 København K. 
  • Virksomheder, der er interesseret i at høre mere om MATCH! og få afdækket deres konkrete behov og muligheder for et rådgivningsforløb, skal kontakte projektleder på MATCH! Mie Wittenburg på telefon 22 83 58 25 eller e-mail match@bloxhub.org.  
  • MATCH! er en service i BLOXHUB og er faciliteret af Smith Innovation.
  • BLOXHUB er stiftet af Realdania, Københavns Kommune og Erhvervs- og Vækst-ministeriet for at understøtte udvikling af bæredygtig, global urbanisering gennem innovation inden for arkitektur, design,  byggeri og digitalisering.
     

Læs mere om MATCH!