x

Udbud om Høje-Taastrups udsatte boligområder

Pressemeddelelse 17. marts 2017

Vil du være med til at skabe ”by i balance” i Høje-Taastrup Kommune? Realdania og partnerskabet for tre udsatte boligområder i kommunen inviterer nu rådgivere til at byde på opgaven med at skabe en langsigtet, strategisk udviklingsplan.

Med kampagnen ”By i balance” vil Realdania i partnerskab med boligorganisationer og kommuner omdanne udsatte boligområder til socialt bæredygtige bydele. Tre boligområder i Høje-Taastrup – Taastrupgaard, Gadehavegård og Charlottekvarteret – er samlet udvalgt som ét af pilotprojekterne i kampagnen.

Realdania og partnerskabet for boligområderne – AKB Taastrup, DFB v. Domea.dk og VIBO – indbyder nu tværfaglige rådgiverteams til at anmode om prækvalificering til opgaven med at udarbejde en strategisk udviklingsplan for de udsatte boligområder i Høje-Taastrup. Den strategiske udviklingsplan skal give et fælles fremtidsbillede og danne baggrund for beslutninger og investeringer frem mod 2040.

Målet er en social, funktionel og mental transformation af de tre udsatte boligområder. Det skal ske ved hjælp af en langsigtet, ambitiøs og helhedsorienteret tilgang, som samtidig trækker på regionale udviklingstendenser og igangværende planer i en samlet udvikling af kommunen.

Deltag i opgaven

Yderligere information om udbuddet fremgår af invitationen til prækvalifikation, der er vedlagt udbuddet på Mercell

Efter afsendelse af registreringen har du adgang til alle filer og informationer om opgaven.

Sidste frist for aflevering af anmodning om prækvalifikation er fredag den 21. april 2017.

Læs om kampagnen 'By i balance' og om det første udbud, som var i Værebro Park i Gladsaxe, ved at klikke på linket nedenfor.