x

Liv til gården og lokalområdet 

På Engelholm havde en tidligere magasinbygning fra 1882 brug for nyt liv. Man ønskede at få gang i alternative forretningsgrene udover den planteavl, som er Engelholms hovedforretning. Ønsket med erhvervsaktiviteterne var at give liv til både gården og lokalområdet uden at skabe for meget trafik på gården. 

En grundig istandsættelse 

Omdannelsen krævede en grundig istandsættelse, der omfattede omlægning af det gamle skifertag, genfugning af murværk og restaurering af de gamle, utætte støbejernsvinduer. Der blev isat termovinduer indvendigt og indlagt varme i underetagens gulv. Derudover blev loftet på første etage fjernet, så der nu er frit udsyn til de grove hanebjælker og spær. 

En bygning med god aura

Ønsket med den istandsatte bygning var i første omgang, at det skulle være mødested for ejere af klassiske veteranbiler. Det blev dog ødelagt af finanskrisen. I stedet er der blevet afholdt kunsthåndværkkurser, foreningsmøder, bryllupsreceptioner m.m. på herregården. Og herregårdsejerens helt store ønske er, at det skal blive hjem for mindre virksomheder, hvor 8-10 mennesker kan have deres daglige gang.

Projektfakta

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

De 24 projekter der blev realiseret med Fremtidens Herregård

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

Video

{[{ printCounter($index) }]}

{[{ gallery.title }]}

Vis flere

Nyheder Se alle nyheder

Vis flere

Publikationer

Relaterede projekter

Projekt

{[{ item.title }]}

{[{ item.body }]}

Projekt

{[{ current.title }]}

{[{ current.body }]}

{[{ currentIndex }]} / {[{ items.length }]}