x

Ny prækvalifikation for havnebad i Faaborg

Pressemeddelelse 15. september 2010

Hen over sommeren afholdt Faaborg-Midtfyn Kommune en prækvalifikation for udpegning af arkitektfirmaer til en projektkonkurrence for et nyt havnebad i Faaborg. I forbindelse med prækvalifikationen blev der udpeget 4 firmaer, der kunne deltage i projektkonkurrencen.

Det viser sig nu, at prækvalifikationen skal aflyses, da kommunens bygherrerådgiver har lavet fejl i forbindelse med prækvalifikationen. I annonceringen af prækvalifikationen manglede de bedømmelseskriterier som ansøgerne skulle vurderes ud fra og der blev kun udpeget 4 deltagere, hvor der skulle have været udpeget 5.

Vi er naturligvis kede af fejlen, og vi beklager især over for de udpegede arkitektfirmaer og for de øvrige ansøgere i prækvalifikationen, der har lagt tid og ressourcer i at fremsende gode ansøgninger til os udtaler Borgmester Hans Jørgensen. Vi håber meget på, at firmaerne fortsat er interesseret i projektet, og at de derfor vil sende en ansøgning til os igen.

Fejlene betyder, at Faaborg-Midtfyn Kommune skal afholde en ny prækvalifikation, som offentliggøres d. 30. september 2010 og tidsfristen for ansøgning om deltagelse i konkurrencen vil være d 5. november 2010. Kommunen har sikret sig, at bygherrerådgiver betaler de udgifter, det koster at afholde en ny prækvalifikation.

Havnebadet forventes herefter åbnet til sæsonen 2012.