x

Ejendomsselskabet Casa Nord skal bygge endnu flere boliger på Køges Søndre Havn

Pressemeddelelse

23. september 2016

Casa Nord skal ifølge en ny købsaftale med Køge Kyst opføre yderligere 50 ejerlejligheder direkte ud til strandengen på Søndre Havn i Køge.

test

- De nye boliger kommer til at ligge fantastisk, de fleste med direkte havudsigt og mange med store private tagterrasser - og ud fra de erfaringer vi allerede har gjort os i Køge, er vi ikke tvivl om, at der vil være efterspørgsel efter de nye lejligheder. Mange kan godt se fidusen ved at bo i et splinternyt byggeri med en beliggenhed direkte til stranden, tæt på København men til mærkbart lavere priser, siger Casa Nords direktør Torben Røsler.

 

Ejendomsselskabet har indgået købsaftale med Køge Kyst om et nyt byggeri med 50 ejerlejligheder fordelt på 5.400 etagekvadratmeter. Byggeriet er det tredje, som Casa Nord er involveret i på Søndre Havn, og arkitektvirksomheden COBE skal tegne det nye byggeri.

 

- Vi glæder os over at skrive under på den tredje købsaftale med Casa Nord, som vi ved kan bidrage med den høje kvalitet i byggeriet, som vi efterspørger. Kvaliteten bliver ikke mindre af, at bygherren har valgt en arkitektvirksomhed som COBE med rigtig mange spændende projekter bag sig. Det er bestemt ikke dårligt for Køge, siger Køge Kysts projektdirektør Jes Møller.

 

Hul på ny etape

Aftalen med Casa Nord om endnu et boligbyggeri er en milepæl for Køge Kyst.

 

- Med den nye købsaftale har vi taget hul på den tredje af de syv etaper på Søndre Havn, og udsigterne for det videre grundsalg er gode. Vi har nemlig forhandlinger i gang om flere af de andre byggefelter i Etape 3, fortæller Jes Møller.

 

Arkitekterne hos COBE er allerede nu gået i gang med at udarbejde et skitseprojekt for det nye byggeri. Byggestarten ventes i begyndelsen af 2018, efter at der foreligger en godkendt lokalplan, og Køge Kyst har foretaget byggemodning af området. Men allerede fra foråret 2017, når Casa Nord starter projektsalget, vil der være mulighed for at købe en af de nye boliger.

 

Interesserede kan downloade Køge Kysts prospekt for Etape 3 på Søndre Havn på www.koegekyst.dk.