x

Udviklingsplan i verdensklasse - Nærheden vinder international arkitekturpris

Pressemeddelelse 18. november 2016

Udviklingsplanen for Nærheden – Fremtidens Forstad er i absolut verdensklasse. Det var budskabet på World Architecture Festival, da Arkitema Architechts og karres+brands i dag vandt prisen for Master Planning – Future Projects.

World Architecture Festival afholdes i disse dage i Berlin, og er en stor international arkitektfaglig begivenhed. På festivalen uddeles priser for forskellige kategorier, og prisvinderen er fundet af et dommerpanel med fornem repræsentation fra nogle af verdens bedste tegnestuer.

Se de deltagende bidrag til konkurrencen her

Udviklingsplanen danner grundlag for udviklingen af Nærheden, der i de kommende år skal realiseres i Hedehusene vest for København. NærHeden er et partnerskab mellem Realdania By & Byg og Høje-Taastrup Kommune.Projektdirektør i NærHeden Ole Møller er rigtig glad for, at Arkitema Architects og karres+brands har fået international anerkendelse for deres kreative og visionære plan.

Han glæder sig også over, at der netop er åbnet for salget af de første boliger i den nye bydel, så tankerne i udviklingsplanen nu er godt på vej til at blive en realitet.

Stort tillykke til Architema Architects og karres+brands.