x

Livsrum i Herlev er et skridt nærmere realisering

Pressemeddelelse 6. februar 2017

Kræftens Bekæmpelse og Realdania er endnu et skridt nærmere at bygge det sidste af syv Livsrum for kræftpatienter og deres pårørende, nemlig kræftrådgivningen i Herlev.

Der er nu udvalgt de arkitekter og entreprenører, som er gået videre i bygge- og arkitektkonkurrencen om at skabe det nye Livsrum for kræftpatienter og deres pårørende.

- Vi har fundet grunden og har talt med brugerne om, hvordan kræftrådgivningen skal være. Vi har tidligere prækvalificeret de arkitekter og entreprenører, der skal deltage i vores bygge- og arkitektkonkurrence - og har nu fundet de tre teams, der sammen skal udarbejde et konkurrenceforslag. Det bliver rigtig spændende at se forslagene, siger Laila Walther, afdelingschef i Patientstøtte og Lokal Indsats, Kræftens Bekæmpelse, der samtidig glæder sig over, at Regionsrådet i Region Hovedstaden nu har besluttet, at Herlev Hospital kan indgå aftale med Kræftens Bekæmpelse om anvendelse af kræftrådgivningen til Krop & Kræft.

De tre teams, er udvalgt til at fremlægge bud på det kommende Livsrum-byggeri er:

  • Daurehøj Erhvervsbyg / Hundsbæk og Henriksen / Leth og Gori
  • BASE Erhverv / Ingeniør'ne / JAJA Arkitektur
  • Svaneeng / Aksel V. Jensen / Cornelius+Vöge ApS

De tre teams skal aflevere deres bud den 6. april og herefter vurderes projekterne i brugergrupper, af personale og i dommerkomitéen. 

Vinderen findes primo maj.

Byggeriet forventes at stå klar til indflytning i november 2018.