x

Boliglaboratorium: Eksperimentér mere for at højne den arkitektoniske kvalitet (1/3)

Video

Dato
19. maj 2022

Længde
37m 10s

Statens Kunstfond og Realdania afholdte – i regi af Boliglaboratorium – d. 19. maj 2022 et debatarrangement med titlen ’Sådan kan vi ændre boligbyggeriet sammen!’.

Aktører fra hele bygge- og boligbranchen deltog i debatten om arkitektonisk kvalitet. Ane Cortzen var moderator.

Hvordan kan vi ændre boligbyggeriet? Det har Boliglaboratoriums syv projektteams formuleret 38 bud på i udgivelsen ’Boligpapir’.

I anledningen af udgivelsen inviterede Realdania og Statens Kunstfond til formiddagsdebat den 19. maj på Valencia i København, hvor arkitekter, politikere, økonomer, jurister, developere og akademikere er samlet på én scene til en debat om, hvordan vi kan ændre boligbyggeriet sammen.

Boliglaboratoriums teams præsenterede deres konkrete anbefalinger, baseret på deres arbejde med eksperimentboliger, direkte til bolig- og byggebranchen, og inviterede efterfølgende til debat om værdien af eksperimentbyggeri, nye bygherremodeller og behovet for finansiel nytænkning i boligbranchen.

I denne debat deltager Olli Fischer (head of investment ved NREP), Rasmus Jessing (byggedirektør ved KAB), Anne Skovbro (direktør i By & Havn), Søren Rasmussen (ONV arkitekter) og Niels Wendelboe (JJW arkitekter). Ane Cortzen er moderator.

Se anden del af debatten: 
Boliglaboratorium: Skab bedre rammer for nye boligtypologier og bygherremodeller

Se tredje del af debatten:
Boliglaboratorium: Skab finansiel nytænkning for at gøre boligmarkedet tilgængeligt for flere