x

Stærkt politisk fokus på at løfte Aalborg Øst

Pressemeddelelse 7. maj 2015

Aalborg Kommunes borgmester flytter i denne uge sit kontor til Aalborg øst for at komme i tættere dialog med borgerne om områdets mange udviklingsprojekter.

En ny helhedsplan for et fremtidigt Tornhøj Bydelscenter skal kickstarte et fysisk og socialt løft af hele Aalborg Øst. Planen indeholder bl.a. en ny cykel- og fodgængertunnel, nye velfærdsinstitutioner og nyrenoverede byrum, der vil bidrage til at skabe et attraktivt mødested og fortætningspunkt i bydelen. Aalborg Kommune og Realdania arbejder sammen med Himmerland Boligforening og en række lokale aktører og institutioner om at færdiggøre planen.
 
Det politiske ejerskab og forpligtende engagement er afgørende for de mange tiltag, der i de kommende år samlet skal løfte Aalborg Øst. Derfor har Aalborg Kommunes borgmester Thomas Kastrup-Larsen i denne uge rykket borgmesterkontoret ud i Sundheds- og Kvartershuset ved kickstartprojektområdet for at komme tættere på området, dets indbyggere og de mange spændende institutioner og projekter, der findes i lokalområdet.

Torsdag d. 7. maj afholdes et borgermøde, hvor borgmesteren vil fortælle om de mange igangværende projekter og udviklingstanker i Aalborg Øst og de mange vækstpotentialer, som Aalborg Kommune rummer. TV2Nord og DR Nordjylland sender fra dele af borgermødet.