x

Tre teams udvalgt til at give tilbud på strategisk udviklingsplan for Værebro Park

Pressemeddelelse 9. marts 2017

Realdania og Partnerskabet for Værebro Park inviterede i sidste måned rådgivere til at byde på opgaven med at skabe en langsigtet, strategisk udviklingsplan for Værebro Park i Gladsaxe. Der har været stor interesse for opgaven, og nu er tre teams udvalgt til at gå videre.

Det første udbud i Realdanias kampagne ’By i balance’ blev i Værebro Park i Gladsaxe. Realdania og Partnerskabet for Værebro Park – DAB/Gladsaxe Almennyttige Boligselskab, afdelingen Værebro Park og Gladsaxe Kommune – indbød i sidste måned tværfaglige rådgiverteams til at anmode om prækvalificering til opgaven med at udarbejde en strategisk udviklingsplan for Værebro Park. Der har været stor interesse for opgaven, og 15 kvalificerede anmodninger blev sendt ind. Nu er tre teams udvalgt til at gå videre:

  • LENDAGER ARKITEKTER, BLUE SKIES, V!GØR og SOCIALT UDVIKLINGSCENTER
  • KOMMON, SFI, Carlsens Planer, KANT arkitekter, BOGL Landskab
  • ARKITEMA ARCHITECTS, CFBO, PLUSS, SCOPE COMMUNICATIONS

 
De tre teams er udvalgt for deres gode kendskab til feltet og for deres balancerede kombinationer af faglighed, erfaring og baggrund. Den 5. april vælges det endelige team. 

Læs programmet for opgaven i Værebro Park (åbner som PDF)

Næste udbud i Høje-Taastrup

De to andre pilotprojekter, der er udvalgt i kampagnen By i balance, ligger i henholdsvis Esbjerg og Høje-Taastrup. Den 15. marts offentliggøres et udbud efter rådgiverteams til at udarbejde strategiske udviklingsplaner for boligområderne Taastrupgaard, Gadehavegård og Charlottekvarteret i Høje-Taastrup. 

Læs mere om kampagnen By i balance