x

Ejendomme til salg og leje

Ejendomme til salg og leje - Realdania By & Byg

Nedenfor kan du se en liste over ejendomme, der er til salg eller leje.

Ejendomme til salg og leje - Realdania By & Byg

Udlejning af ejendomme

For at sikre ejendommene den bedst mulige fremtid er det afgørende for Realdania By & Byg at finde det helt rigtige match mellem lejemål og lejer. Vi arbejder derfor ikke ud fra et først-til-mølle princip, men alle interesserede kan henvende sig.

Medlemmer af Realdania By & Byg klubben hører om ledige lejemål som de første.

BLOX, Bryghuspladsen, 1473 København K

BLOX er en multifunktionel bygning på havnefronten i indre København mellem Langebro og Den Sorte Diamant, der bl.a. huser Dansk Arkitektur Center, en restaurant/café drevet af Meyers (BLOX EATS), et fitnesscenter (SATS), en legeplads og et fuldautomatisk parkeringsanlæg.
 
På toppen af BLOX finder du 22 lejeboliger på 120 - 200 m2, som alle har en stor tagterrasse og depotrum i kælderen tilknyttet. Boligerne er indrettet med ét kombineret køkkenalrum og opholdsrum, ét badeværelse samt ét eller to værelser. Alle boligerne er afskærmet fra trafikstøj og er indrettet med en kvalitet, som matcher den attraktive beliggenhed ved vandet.

Læs mere om boligerne her

Hvis du vil vide mere om de 22 lejeboliger i BLOX eller booke en fremvisning, kan du kontakte Home Sydhavnen & Projektsalg:

Christopher Egerod
Udlejningschef & Ejendomsmægler, MDE
Tlf. 33 33 03 05 / 31 46 83 42
Mail: chege@home.dk 

Bofællesskabet Havtorn for 50+'ere

Bofællesskabet Havtorn ligger i Naturbydelen i Ringkøbing. Her kan alle over 50 leje en af de 14 boliger på 65-120 m2. Foruden de private boliger har beboerne adgang til 250 m2 fællesfaciliter, som bl.a. tæller et fælleshus i tre plan med køkken og gæsteværelse, et stort værksted, et orangeri og fælles vaskeri. Omkring bofællesskabet er der direkte adgang til skøn natur med bl.a. bær- og æblehaver, frugtlunde, skov, enge, søer og vandløb. Ringkøbing Fjord ligger et par hunderede meter fra hoveddøren. Og der er panoramaudsigt til vandet fra flere boliger og fra det øverste plan af fælleshuset.

Boligerne fremvises af home Ringkøbing-Skjern og udlejes af Realdania By & Byg. 

David Ørskov, mægler, home Ringkøbing-Skjern
Mail: davi@home.dk
Tlf.: 97 32 08 99

> Se ledige boliger på home.dk

Det Harboeske Enkefruekloster

Alle lejemål er pt. udlejet.  

Bispebjerg Bakke

Bebyggelsen Bispebjerg Bakke i Københavns Nordvestkvarter består af 135 eksklusive lejeboliger fordelt på 11 huse - bygget med respekt for omgivelserne, udført i naturmaterialer og formgivet i hånden.

Se de ledige lejligheder og læs mere om Bispebjerg Bakke på deres egen hjemmeside
Kontakt:
Haandværkerforeningen 
T: 3312 2717
E: hvf@hvfkbh.dk

 

Salg af ejendomme

Når Realdania Byg & Byg sælger en ejendom, sker det i samarbejde med udvalgte ejendomsmæglere rundt om i Danmark. Al kontakt vedrørende den specifikke ejendom sker igennem ejendomsmægleren.