x

Ejendomme til salg og leje

Ejendomme til salg og leje - Realdania By & Byg

Nedenfor kan du se en liste over ejendomme, der er til salg eller leje.

Ejendomme til salg og leje - Realdania By & Byg

Udlejning af ejendomme

For at sikre ejendommene den bedst mulige fremtid er det afgørende for Realdania By & Byg at finde det helt rigtige match mellem lejemål og lejer. Vi arbejder derfor ikke ud fra et først-til-mølle princip, men alle interesserede kan henvende sig.

Medlemmer af Realdania By & Byg klubben hører om ledige lejemål som de første.

BLOX, Bryghuspladsen, 1473 København K

BLOX er en ny destination på havnefronten i indre København mellem Langebro og Den Sorte Diamant, der bl.a. huser Dansk Arkitektur Center, en restaurant/café drevet af Meyers (BLOX EATS), et fitnesscenter (SATS), en legeplads og et fuldautomatisk parkeringsanlæg.
 
På toppen af BLOX finder du 22 lejeboliger på 120 - 200 m2, som alle har en stor tagterrasse og depotrum i kælderen tilknyttet. Boligerne er indrettet med ét kombineret køkkenalrum og opholdsrum, ét badeværelse samt ét eller to værelser. Alle boligerne er afskærmet fra trafikstøj og er indrettet med en kvalitet, som matcher den attraktive beliggenhed ved vandet.

Læs mere om boligerne her Se de ledige lejligheder her 

Hvis du gerne vil leje én af de 22 lejeboliger på toppen af BLOX, kan du kontakte:

 

Home
Nanna Trebbien Høy, ejendomsmægler
E: nanoy@home.dk

Det Harboeske Enkefruekloster

Alle lejemål er pt. udlejet.  

Bispebjerg Bakke

Bebyggelsen Bispebjerg Bakke i Københavns Nordvestkvarter består af 135 eksklusive lejeboliger fordelt på 11 huse - bygget med respekt for omgivelserne, udført i naturmaterialer og formgivet i hånden.

Se de ledige lejligheder og læs mere om Bispebjerg Bakke på deres egen hjemmeside
Kontakt:
Haandværkerforeningen 
T: 3312 2717
E: hvf@hvfkbh.dk

 

Salg af ejendomme

Når Realdania Byg & Byg sælger en ejendom, sker det i samarbejde med udvalgte ejendomsmæglere rundt om i Danmark. Al kontakt vedrørende den specifikke ejendom sker igennem ejendomsmægleren.