x

Håndværk

Håndværk

Det gode håndværk og dygtige håndværkere er vigtige, hvis vi vil passer på vores historiske huse og udvikle vores byer bæredygtigt. Dyk ned i vores tema om Håndværk og få viden og inspiration.

Håndværk

Vi arbejder for at gøre flere interesseret i det gode håndværk, og vi arbejder for at give håndværkerne endnu mere af den viden, de efterspørger. Jo mere viden vi kan brede ud, jo bredere forståelse for bygningskulturen og håndværkerens betydning kan vi være med til at skabe.

Vi har blandt andet samarbejdet med Nationalmuseet om projektet 'Håndværk i Folkeskolen'. Vi har undersøgt tendenserne i håndværkernes arbejde med bygningsbevaring.  Og vi har støttet lærlingens hus på Bornholm, blandt meget andet. Alt sammen for at understøtte det håndværk og de håndværkere, der er en forudsætning for at sikre en levende bygningskultur i Danmark. 

Her på temasiden finder du publikationer og links til projekter, der kan inspirere og give viden om det gode håndværk i forhold til bygningskulturen.

Byggefilm

 

 

Du kan se flere videoer, der går helt tæt på håndværkeren. I videoerne kan du blive klogere på præcis og korrekt renovering af kulturarv og bygninger fra de seneste århundrede.

www.byggefilm.dk/